Macaristan Basbakani Viktor Orban Haberleri

Mehmet Büyükekşi, Macaristan maçını Orban, Ceferin ve Csany ile birlikte izledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan ile oynanan hazırlık maçını Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte izledi.

Spor 2024-03-23 16:25:02

Erdoğan'ın tek jesti Togg değilmiş! İkinci hediyeyi duyan Macaristan Cumhurbaşkanı: Ben de istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban karşılıklı jestlerde bulunmuş, Togg hediye eden Erdoğan da at hediyesi almıştı. Erdoğan'ın tek hediyesinin Togg olmadığı ortaya çıktı. Hatta Orban'a ikinci hediyeyi duyan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ın da bu hediyede gözü kaldı. Erdoğan gecikmeden talimatı verdi.

Haber 2023-12-20 10:53:28

Erdoğan'dan Macaristan'da Togg hediyesi! Orban karşılıksız bırakmadı

Dün Macaristan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan burada Orban'a Togg hediye etti. Orban da hediyeyi karşılıksız bırakmadı.

Haber 2023-12-19 10:41:38

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan ile ticaret hacmimiz 4 milyar dolara ulaştı, ortak hedef 6 milyar dolar

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Orban ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. Basın toplantısında konuşan Orban, Türkiye'yi AB'ye vize serbestisi konusunda desteklediklerini belirtti. Erdoğan ise Macaristan'la yılın ilk 11 ayındaki ticaret hacminin 4 milyar dolara ulaştığını ve hedefin 6 milyar dolar olduğunu kaydetti. Erdoğan, "Macaristan'ın AB'ye tam üyeliğimizi desteğini güçlü bir şekilde vurgulamasından memnuniyet duydum." dedi.

Haber 2023-12-18 18:17:31

Dünya bu açıklamaları konuşuyor! Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için tek yolu açıkladı: 'Batı dünyasını ve tüm insanlığı kurtarabilecek kişi'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çarpıcı bir açıklama geldi. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, savaşın sona ermesinin tek çıkış yolunun Donald Trump'ın yeniden ABD Başkanı seçilmesi olduğunu söyledi. Orban sözlerinin devamında "Batı dünyasını ve tüm insanlığı kurtarabilecek kişi" dedi.

Haber 30-08-23 21:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Macaristan'da sıcak karşılama! Tokalaşmak için sıraya girdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan’a geldi. Ülke liderleriyle görüşme yapan Erdoğan, Budapeşte'de kendisine sevgi gösterisinde bulunan Macar vatandaşları selamladı. Macaristan'daki temasları sonrası Erdoğan yaptığı açıklamada "Macaristan’la köklü ve sağlam dostluk bağlarına dayanan kapsamlı ilişkilere sahibiz. İlişkilerimizin her alanında önemli gelişmeler kaydediyoruz" dedi.

Haber 20-08-23 20:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan'da temaslarına devam ediyor. Erdoğan, Karmelita Manastırı’nda Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşmesinin ardından Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

Haber 20-08-23 19:04

Erdoğan şampiyonayı izleyecek, iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak! Macaristan ziyareti bugün başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın daveti üzerine bugün Budapeşte'ye gitti. Erdoğan Macaristan'da Orban ile iki ülke arasındaki ilişkileri ele alacak, ayrıca Dünya Atletizm Şampiyonası'na da katılacak.

Haber 20-08-23 14:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaret! İkili görüşmeler yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine pazar günü Budapeşte’ye gidiyor. Dünya Atletizm Şampiyonası etkinliklerinin bir bölümüne iştirak edecek olan Erdoğan'ın etkinliklere katılacak diğer mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de öngörülüyor.

Haber 19-08-23 23:20

Dünyanın gözü İstanbul'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan maçı o isimlerle takip etti

Dünya, İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi final maçını yakından takip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da maçı izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki yerini aldı. Erdoğan maçı BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Macaristan Başbakanı Victor Orban, Slovenya Başbakanı Robert Golob, Ürdün Başbakanı Bişer Al-Hasavneh, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic ve İtalya Meclis Başkanı Ignazio la Russa ile birlikte takip etti.

Haber 10-06-23 23:01

Macaristan Başbakanı Orban'dan seçim sonuçları hakkında açıklama: Soros'un adamı sınırları açardı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Orban, Erdoğan için dua ettiğini belirterek, "Eğer kazanmasaydı bu bir trajedi olurdu" dedi.

Haber 02-06-23 17:29

Macaristan Başbakanı, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.

Haber 13-12-22 00:22

Macar Başbakan'ın atkısı olay olmuştu! Slovakya Başbakanı'ndan esprili gönderme

Slovakya Başbakanı Eduard Heger, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın üzerinde "Büyük Macaristan" haritası bulunması nedeniyle tepkilere yol açan atkısına esprili bir göndermede bulundu. Heger, mevkidaşına üzerinde Slovakya yazan yeni bir atkı hediye etti.

Haber 24-11-22 18:32

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis: - "Uluslararası camiada birbirlerini çok destekleyen iki ülke hakkında konuşuyoruz. NATO olsun, Avrupa Birliği konuları olsun, Türk Devletleri Teşkilatı olsun bütün bunlarda, Macaristan ve Türkiye her zaman beraber adım atmaya hazır. Bu çok önemli" - OTP Banka Macaristan yetkilisi Gergely Nagy: - "İki ülkenin halkları birbirine benziyor. Bu da çok güzel bir temel. Macaristan'a gelirseniz en büyük ticari banka olarak her zaman size hizmet etmeye hazırız. Her düzeyde iş birliği mümkündür"

Yurthaber 07-10-22 15:18

Macaristan'da Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle OHAL ilan edildi! Başbakan Orban Facebook'tan duyurdu

Macaristan'daki son seçimi kazanan Başbakan Viktor Orban, yeni hükümetin kurulmasının hemen ardından radikal bir karar aldı. Orban, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın Macaristan'a yönelik tehdit içerdiğini belirterek ülke genelinde gece yarısından itibaren OHAL ilan edildiğini duyurdu.

Haber 24-05-22 21:38

Macaristan Başbakanı Viktor Orban'dan Rusya kararı! AB'nin yaptırımını kabul etmeyecekler

Macaristan'da genel seçimleri yeniden kazanan Başbakanı Viktor Orban'ın kabinesi, Cumhurbaşkanı Katalin Novak tarafından onaylandı. Yeni kabinenin kurulmasının ardından ise Başbakan Orban, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Rusya'ya yönelik hazırladığı 6. yaptırım paketini gündeme almaması için AB Konseyi Başkanı Charles Michel'e mektup yazdı.

Haber 24-05-22 20:59

Ülkenin Başbakanından dikkat çeken 'Rusya' açıklaması! Atom bombasına eş değer

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya yönelik yaptırımlar arasında olması konuşulan Rus petrolüne ambargo konusu dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin Rusya'dan petrol alınmasını yasaklayan yeni yaptırım teklifiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Orban, AB'nin Rus petrolüne ambargosunun Macaristan ekonomisine "atom bombası" atmaya eş değer olacağını ve bu nedenle kabul edilemeyeceğini söyledi.

Haber 06-05-22 18:01

Brüksel ve Budapeşte arasında ipler geriliyor

Avrupa Birliği Komisyon başkanı Ursula von der Leyen, "Eğer Macaristan Viktor Orban'ın açıkladığı gibi Rusya'dan aldığı doğal gaz karşılığında, ödemeyi Ruble üzerinden yaparsa, bu Avrupa Birliği'nin uyguladığı yaptırımların delinmesi anlamına gelir" dedi.

Haber 09-04-22 15:23

Avrupa Birliği'nden Macaristan açıklaması! 32 milyar euroluk destek tehlikede

Macaristan'da geçtiğimiz pazar günü yapılan genel seçimde 12 yıldır iktidarda olan Başbakan Viktor Orban büyük bir zafer kazandı. Seçimin ardından ise Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Von der Leyen'den açıklama geldi. Macaristan'daki en büyük sorunun yolsuzluk olduğuna dikkati çeken Leyen, AB Komisyonunun, ülkeye AB fonlarının ödenmesinin "hukukun üstünlüğü" ilkesine bağlanmasıyla ilgili resmi bildirim gönderdiğini açıkladı. Macaristan süreç sonunda 32 milyar euroluk AB desteğini kaybedebilir.

Haber 05-04-22 20:35

Macaristan seçimleri: Viktor Orban'ın zaferi AB için neden kötü haber?

Macaristan'da dün yapılan genel seçimde 12 yıldır iktidarda olan Başbakan Viktor Orban, muhalefetin ortak adayı Peter Marki-Zay karşısında büyük bir zafer kazandı. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali konusunda Batı ülkeleri ile fikir ayrılıkları yaşayan Orban'ın zaferi, Avrupa Birliği için de kötü haber. BBC Avrupa Muhabiri Katya Adler'in analizi.

Haber 04-04-22 13:43

Macaristan’da Orban’ın “Ezici Zaferi”

Macaristan Başbakanı Victor Orban ülkesinde dün yapılan genel seçimi dördüncü kez kazanarak, 12 yıldır kesintisiz sürdürdüğü iktidarını korudu. Fidesz Partisi- Hristiyan Demokratik Halk Partisi koalisyonu oyların yüzde 53,1’ini alarak, 199 sandalyeli parlamentoda 135 koltuk kazandı.

Haber 04-04-22 10:14

Macaristan: Seçimi kazanan Orban'dan AB'ye mesaj

Macaristan'daki genel seçimi Başbakan Orban liderliğindeki koalisyon kazandı.

Haber 04-04-22 08:33

Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? Viktor Orban nereli ve kaç yaşında?

Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? sorusunun yanıtı ülkede yapılan genel seçimi halihazırda hükümette yer alan Fidesz (Macar Yurttaş Birliği) ve Hristiyan Demokratik Halk Partisi (KDNP) koalisyonunun kazanması sonrası merak konusu oldu. Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? Viktor Orban nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 04-04-22 07:47

Macaristan'da genel seçimi, Başbakan Viktor Orban kazandı!

Macaristan'da yapılan genel seçimi halihazırda hükümette yer alan Fidesz (Macar Yurttaş Birliği) ve Hristiyan Demokratik Halk Partisi (KDNP) koalisyonu kazandı. Başbakan Viktor Orban, Budapeşte'de Tuna nehri yakınlarındaki Balna binasında Fidesz partisi üyeleriyle beraber kutlama yaptı. Muhalefetin uluslararası güçlerin desteğine rağmen başarısız olduğunu belirten Orban "Çok büyük başarı kazandık. Ay'dan bile görülebilecek bir zafer elde ettik, Brüksel'den görüldüğü kesin." dedi.

Haber 04-04-22 01:44

Macaristan'da seçimler: Viktor Orban için tamam mı? devam mı?

Macaristan 3 Nisan Pazar günü son dönemin en kritik seçimlerine gidiyor. 12 yıldır kesintisiz iktidarda olan Viktor Orban için 2022 yılı seçimlerini "kritik seçim" haline getiren en önemli gelişme geçtiğimiz yıllarda Orban muhalefetinin en sağdan en sol partilere kadar bir seçim ittifakı kurarak bir araya gelmesi oldu.

Haber 02-04-22 12:29

Macaristan'dan Ukraynalı göçmen kararı! Herkesi kabul edeceğiz

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken Ukraynalı vatandaşların çevre ülkelere geçişi de sürüyor. Son olarak Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Ukrayna'dan Macaristan'a giriş yapmak isteyen herkesin pasaportları olmasa bile ülkeye alınacağını açıkladı.

Haber 26-02-22 19:41

Macaristan Başbakanı Orban: Yüzyıllarca Türk haklarıyla birlikte yaşadık, bundan gurur duyuyoruz

İstanbul'da gerçekleşen Türk Konseyi zirve toplantısının kapanış konuşmasında Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Macaristan'ın Türk haklarının Avrupa Birliği içinde çıkarlarını korumak için elinden gelen her çabayı sarf edeceğini söyledi.

Haber 13-11-21 19:51

Erdoğan-Orban görüşmesinde Türkiye-Macaristan 'stratejik ortaklık' projesi için hangi kararlar alındı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban arasında Ankara'da yapılan görüşmede iki lider birçok konuda iş birliği yapılmasında anlaştı. Macaristan Türkiye'yi, hem Orta Doğu'ya ve hem de Orta Asya ülkelerine uzanan bir köprü olarak görüyor. 2024'te, Türkiye ve Macaristan arasındaki imzalanan ikili anlaşmanın 100. yıldönümü "ortak kültürel etkinlikler yılı" olarak kutlanacak.

Haber 12-11-21 18:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile ortak basın toplantısında konuştu: (1)

"(Macaristan ile) İlk etapta ikili ticaretimizde 6 milyar doları yakalamayı hedefliyoruz" - "2024 yılını 'Türkiye-Macaristan Kültür Yılı' olarak kutlayacağız" - "(Macaristan'dan iade edilen eserler) Bu adım kültür varlığı kaçakçılığını önlemekte istekli ve kararlı olunması halinde etkin mücadelenin mümkün olduğunu tüm dünyaya göstermiştir"

Yurthaber 11-11-21 19:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a mülteci yanıtı: Nankörlüktür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis’in açıklamalarıyla ilgili, "Mülteci krizinin Türkiye tarafından kaynaklandığını söylemek gerçekten nankörlüktür. Eğer biz kapıları açacak olursak Yunanistan ne yapar bilemem." dedi.

Haber 11-11-21 19:01

Macaristan’da sağlık çalışanlarına Covid-19 aşısı zorunlu oldu

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sağlık çalışanlarına koronavirüs (Covid-19) aşısı olma zorunluluğu getirildiğini duyurarak, "Aşı olmayanlar, bu sektörde çalışamayacak" dedi.

Haber 23-07-21 21:14

Macaristan Başbakanı Orban, homofobi eleştirilerine yol açan adımların ardından LGBTİ haklarını referanduma götürüyor

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, bugün Facebook hesabından homofobi eleştirilerine yol açan ve LGBTİ+ haklarını büyük oranda kısıtlayan kanunun ardından bu konuyla ilgili bir referanduma gidileceğini açıkladı.

Haber 21-07-21 15:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe temaslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında geldiği Brüksel'de ilk temasını Macaristan Başbakanı Victor Orban ile gerçekleştirdi. Erdoğan daha sonra Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ve Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber 13-06-21 20:36

Budapeşte zirvesi: Muhafazakar popülist partiler, Avrupa Parlamentosu'nda yeni bir grup kurmayı hedefliyor

Macaristan Başbakanı Orban, Polonya Başbakanı Morawiecki ve İtalya'daki geniş koalisyon hükümetine destek veren aşırı sağcı Lig partisi lideri Salvini, Budapeşte'de bir araya geldi. Avrupa'da merkez sağdan giderek uzaklaşan muhafazakar popülist partiler, Avrupa Parlamentosu'nda yeni ve güçlü bir grup oluşturmayı amaçlıyor.

Haber 01-04-21 23:25

Avrupa Parlamentosu AB'yi 'LGBTİ+ özgürlük bölgesi' ilan etti

Avrupa Parlamentosu, Polonya'da bazı belediyelerin "LGBTİ+ ideolojisinden arındırılmış bölge" yaratma girişimi ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın homofobik açıklamalarına yanıt olarak, Avrupa Birliği'ni (AB) "LGBTİ+ özgürlük bölgesi" ilan etti.

Haber 11-03-21 16:12

Macaristan'ın yüzde 73'ü bu akşam yok!

Macaristan Milli Takımının toplam değerinin %73'ünü oluşturan Szoboszlai,Gulacsi,Orban ve Sallai bu gece A Millilerimize karşı oynayamayacak.

Spor 18-11-20 18:23

Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis Sinop’ta

Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ın davetlisi olarak ilçe merkezinde Macar mühendis Ajtai Albert Kovach adına açılan su kuyusunun açılışına katılmak üzere Sinop’a geldi.Büyükelçi Viktor Matis, ilk olarak Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 23-10-20 21:35

Trabzon'da Macaristan ile iş birliği konuları görüşüldü

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis: - "Özellikle turizm ve tarım başta olmak üzere Macaristan ile Trabzon arasında iş birliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz"

Yurthaber 21-10-20 11:05

Macaristan‘dan belediye başkanlarının yetkilerini sınırlama girişimi

Macaristan'da Viktor Orban başkanlığındaki hükümet belediye başkanlarının yetkilerini kısıtlamaya hazırlanıyor.

Haber 01-04-20 18:05

Koronavirüs salgını: Macaristan Parlamentosu, hükümete süresiz OHAL yetkisi verdi

Macaristan Parlamentosu bugün hükümete, Başbakan Viktor Orban tarafından talep edilen ülkeyi "koronavirüs salgını boyunca" kararnamelerle yönetme yetkisi verdi. Muhalefet bu yasaya OHAL uygulamalarının belirli bir takvimi olması gerekçesiyle karşı çıkmıştı. Budapeşte'ten Tarılk Demirkan'ın haberi.

Haber 30-03-20 20:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da! Peş peşe kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanına iniş yapan Erdoğan, Kısıklı’daki konutuna geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel, Bulgaristan Başbakanı Borisov ve Macaristan Başbakanı Orban ile telefonda görüştü.

Haber 28-02-20 22:44

Vişegrad ülkelerinin liderleri Avusturya Başbakanı Kurz ile Prag'ta bir araya geldi

Macaristan Başbakanı Viktor Orban: - "Düzensiz göçmenler Macaristan üzerinden Avusturya'ya ulaştığı takdirde ya orada kalıyorlar ya da Almanya'ya geçiyorlar. Bu yüzden Macar sınır korumasının başarılı olması Avusturya'nın da çıkarına" - Avusturya Başbakanı Kurz: - "Bazı ülkelerin kömüre dayalı enerjiden çevre dostu enerji kaynağına yönelmesini doğru buluyoruz. Avusturya için nükleer enerji yerine yenilenebilir enerji kaynaklarına destek verilmesi çok önemli"

Haber 16-01-20 18:38

Macaristan Başbakanı Orban: TürkAkım doğal gaz boru hattının açılması iyi haber

Macaristan Başbakanı Orban: "TürkAkım doğal gaz boru hattının açılması iyi haber"

Haber 09-01-20 21:14

Macaristan Başbakanı Orban: Türkiye olmadan milyonluk göç dalgası durdurulamaz''

Macaristan Başbakanı Orban: "Türkiye olmadan milyonluk göç dalgası durdurulamaz''

Haber 08-11-19 14:44

Erdoğan: Baktık bu iş olmuyor, kapıları açmak zorunda kalırız

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü.

Haber 07-11-19 20:48

Erdoğan-Orban ortak basın toplantısı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban: - ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı (güvenli bölge) yeniden inşa projelerinde memnuniyetle yer alacağız. Bunun detaylarını dışişleri bakanları görüşecek''

Haber 07-11-19 19:15

Erdoğan 'Taviz vermeyiz' dedi ve duyurdu: 13 kişi elimizde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile ortak basın açıklaması yaptı. Erdoğan, "Bağdadi'nin çevresinden 13 kişi yakalandı" dedi.

Haber 07-11-19 18:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban, baş başa görüşmenin ardından Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Toplantısı'na katıldı

Haber 07-11-19 17:24

Erdoğan, Budapeşte’de törenle karşılandı

Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 4’üncü toplantısına katılmak üzere Macaristan’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orbán tarafından resmi törenle karşılandı.

Haber 07-11-19 15:44