HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Gök'ten Erdoğan'a: Sen namus, şerefi ne zaman öğrendin?

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını 'palavra' olarak eleştirmesine CHP Grup Başkanvekili Gök'ten sert yanıt geldi: "Sen namus şerefi ne zaman öğrendin?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası çerçevesinde emekliler için verdiği vaadi, "palavra" olarak yorumlamasına CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ten cevap geldi. Gök, "Kabadayı küstahlığıyla genel başkanımıza seslenmiştir. Ey Erdoğan sen cumhurbaşkanı değilsin, sen namus şerefi ne zaman öğrendin? Hesabını verebiliyor musun yandaşlarının çocuklarının ihale vurgunlarının hesabını verebiliyor musun?" dedi.

Gök, Meclis'te düzenlediği basın toplantısı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Karabük'te CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine yanıt verdi.

Gök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Anayasayı çiğneyerek, AK Parti adına sürdürdüğü seçim kampanyasında bugün bir kez daha tarafsızlığını ortaya koyduğunu dile getirdi. Erdoğan'ın, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'na laf attığını belirten Gök şöyle konuştu:

"Tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımızın emeklilere verdiği müjdeyi kıskanmış içine sindirememiştir. Cumhurbaşkanı, 'Ben bunlara proje geliştirin diyorum bunlar palavraya sarılıyor notere gidiyorlar' diyor. Kabadayı küstahlığıyla Genel Başkanımıza seslenmiştir ey Cumhurbaşkanı sen cumhurbaşkanı değilsin. Sen namus, şerefi ne bilirsin. Sen namus şerefi ne zaman öğrendin? Hesabını verebiliyor musun? Yandaşlarının çocuklarının ihale vurgunlarının hesabını verebiliyor musun? Niye kıskandın emeklilere iki maaş ikramiyeyi? Çünkü hep sen yandaşlara çalıştın... Elbette o ikramiyeyi vereceğiz yolsuzlukların önünü keseceğiz o ikramiyeyi vereceğiz..."

Levent Gök, TBMM Genel Kurul'da kabul edilen cumhurbaşkanına örtülü ödenek ile ilgili düzenlemeyi de değerlendirdi. Gök şöyle dedi:

"Gece yarısı gaspıyla örtülü ödeneği almakla AKP anayasa suçu işledi, bütçede olmayan bir hakkı almaya çalışıyorsun ne yapacaksın örtülü ödeneği nerde kullanacağını anlat istihbarat senin işin mi? Burası muhaberat devleti mi? Korktunuz ürktünüz gidiyorsunuz yıkılacaksınız polis devleti de sizi kurtaramayacak...Türkiye böyle bir cumhurbaşkanıyla yönetilmeye layık değildir. Cumhurbaşkanını haddini bilmeye davet ediyorum."

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler