HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hack'lendi

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hacklendi. Hesap 'Ayyıldız Tim' tarafından hacklenirken, hesap üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı ile birlikte '"Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim' paylaşımı yapıldı. CHP'li vekilin, 31 Mart Cuma günü katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar AK Partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

CHP'li Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hack'lendi

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 31 Mart Cuma günü katıldığı bir televizyon programında referandum ile ilgili yaptığı konuşmada, "Diyelim ki 'evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" demişti. Bozkurt’un bu açıklamaları, özellikle Ak Partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da bu sözlerinin ardından Bozkurt hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan soruşturma başlattı.

Bugün de CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı, 'Ayyıldız Tim' olarak bilinen Türk hacker grubu tarafından hacklendi.

Bozkurt'un hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ile birlikte 'Yapmış olduğum saçma sapan, salak açıklamalardan ötürü başta yüce Türk Milleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilerim', 'Sayın Erdoğan dün hakkımda geri zekalı demiştiniz. Evet haklısınız benden olsa olsa geri zekalı olur. Bu arada kararım evet' ve 'Reis, Ayyıldız Tim beni İzmir'de denize döktü' tweetleri atıldı.

KURTULMUŞ: HADDİNİ BİL, EDEPSİZLİK YAPMA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "Diyelim ki ‘evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" sözlerine sert tepki göstererek, "Tarihi tersinden okuma, haddini, edebini bil, otur oturduğun yerde” dedi.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "Diyelim ki ‘evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" sözlerine sert tepki gösterirken, CHP Milletvekili Bozkurt'a "Tarihi tersinden okumayın, haddini bil, edebini bil, otur oturduğun yerde” diye tepki gösteren Kurtulmuş, "Bu millet bir kere gavurları İzmir'den denize döktü. Emperyalistleri ve uşaklarını hep beraber bir araya gelerek aynı bayrağın altında aynı vatanın evlatları olarak denize döktü. Bir daha Allah bu millete öyle bir gün göstermesin. Ama gerekirse bu millet emperyalistleri ve uşaklarını nasıl defedeceğini 15 Temmuz akşamı göstermiştir. Gerekirse her partiden, AK Parti'den, CHP'den, MHP'den bütün vatan evlatları bir araya gelir, emperyalistlere ve uşaklarına haddini bildirir. Ama maalesef ki, sadece bir referandum kampanyasında ucuz ve pespaye bir malzeme yapmak için bu milletin o şerefli tarihini, milli İzmir zaferini hiç böylesine kötü bir şekilde kullanmayın” diye konuştu.

AK PARTİLİ VEKİLDEN SERT TEPKİ

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un ‘Evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi İzmir'den denize dökeriz' cümlesine tepki gösterdi.

Ağralı, "CHP Konya Milletvekili Sayın Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir televizyon programında bir milletvekiline, bir Türk vatandaşına asla yakışmayacak ifadeler kullandı. Ben bu ifadeleri dolayısıyla kendisini şiddetle kınıyorum. ‘7 sülalenizi denize dökeriz' diyen ve tehditler savuran, milletimizi Kurtuluş Savaşı'nda ülkemizi işgal eden Yunanlılara benzeten CHP'li vekili milletimizin vicdanına bırakıyorum. İnşallah 16 Nisan sabahı millete kem gözle bakanların bir daha başlarını doğrultamayacakları ve milletin karşısına çıkamayacakları bir gün olacaktır" ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler