HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DSP'den '10 Kasım' mesajı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Kimse bağımsızlığımızın ve demokrasimizin mimarı olan Atatürk'ü sevmekten, onu anlamaktan bizi alıkoyamayacaktır" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yıldönümü olan "10 Kasım" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Atatürk'ün vefatının 74. yılında Ata'yı sonsuz minnet, saygı ve rahmetle andıklarını belirten Türker, "Ulu Önderimiz'in kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Ulusumuzun güçlü bir ülke olarak varlığını sürdürmesini sağlamak, hepimizin Ulu Önder Atatürk'e borcudur" dedi.

"Atatürk'ün bıraktığı en önemli miras olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhuriyet değerlerini korumak, Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk idealine göre hak ettiği yere taşımak için rehberimiz yine Atatürk'ün ilke ve inkılaplarıdır” diyen Türker, şunları kaydetti:

“Kimse bağımsızlığımızın ve demokrasimizin mimarı olan Atatürk'ü sevmekten, onu anlamaktan bizi alıkoyamayacaktır. Atatürk öngörüleriyle, barışçıl yaklaşımıyla, demokrasiye olan inancıyla, kültüre, bilgiye insancıllığa verdiği önemle, medeni kişiliğiyle, azim ve direnciyle, yüksek ahlakıyla, farklı inanışlara gösterdiği saygıyla ve ulusumuzun başını dik tutuşuyla daima kalbimizdedir. Onu bir kez daha saygı ve özlemle anıyor, önünde saygıyla eğiliyor, hem Atatürk'e hem de Atatürk'le birlikte vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimize rahmet diliyoruz."

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler