HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gül, Gökçek, Öz ve Arınç twitter yasağını deldi

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesine rağmen Abdullah Gül, Bülent Arınç, Melih Gökçek ve Zekeriya Öz tweet atmaya devam ediyor.

Gül, Gökçek, Öz ve Arınç twitter yasağını deldi

Twitter'ın yasaklanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Gül, "Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez" dedi.

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter mitingini iptal etti.

TWITTER MİTİNGİNİ İPTAL ETTİ

Siyasiler arasında Twitter'ı en aktif kullanan isimler arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yapacağı Twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu.

Yasağa rağmen tweet atan Gökçek, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Bugün Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim... twit alemine duyururum...”

''BU DA KAPATILIR''

Gökçek, Twitter'a erişim engeli olmasına rağmen nasıl girebildiğini ise şöyle anlattı: “Benim DNS ayarı açık olduğu için twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır” dedi.

ARINÇ DA YASAĞI DELDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da erişim engeline rağmen bu sabah tweet attı. Arınç, tweetinde ''Bugün Manisa'da olacağız'' dedi.

HSYK’nın kararnamesiyle 11 Şubat’ta Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinden Bolu’ya düz savcı olarak atanan savcı Zekeriya Öz de Twitter'dan paylaşım yaptı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler