HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı kararına AK Parti'den ilk yorumlar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AKP milletvekilleri Burhan Kuzu ile Metin Külünk Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti

Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı kararına AK Parti'den ilk yorumlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı'da 7 Ağustos'ta düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılma kararı aldı. Bu kararın açıklanmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Elitaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada "CHP Genel Başkanı Sn Kemal KılıçdaroğluYenikapı Mitingine katılma kararı alarak doğru bir karar vermiştir. Kutluyor ve teşekkür ediyoruz" dedi.

KURTULMUŞ DA TEBRİK ETTİ

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş da şu açıklamayı yaptı: "(Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'da yapılacak mitinge katılacağının açıklanması) İnşallah 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'daki mitinge AK Parti, MHP ve CHP katılacak. Sayın Bahçeli katılacağını daha önce ifade etmişti, Sayın Kılıçdaroğlu da katılacağını bilahare ifade etti. Sayın Kılıçdarolu'na da çok teşekkür ediyoruz. Doğrusu buydu. İnşallah el ele, hep beraber Yenikapı Meydanı'nda milli birliğimizi ve beraberliğimizi haykıracağız. BöyleceTürkiye'nin düşmanları korkacağı gibi Türkiye'nin dostları, bu aziz millet de sevinecek."

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı Mitingine katılması çok değerlidir. Kendisine teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

BURHAN KUZU: BENİM TWEETIMLE GELDİ

Kılıçdaroğlu'nu tebrik edenler arasında AKP Milletvekili Burhan Kuzu da bulunuyor. Kuzu Twitter'dan bir mesaj yayınladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler