HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem İnce: Kimseye dağıtacak altınımız yok

Tekrar edilecek olan Yalova seçimlerine ilişkin konuşan CHP'li Muharrem İnce, 'CHP’liler altın dağıttı' iddialarına yanıt verdi.

Muharrem İnce: Kimseye dağıtacak altınımız yok

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partisi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yalova'da düzenlenen fener alayına katıldı.

Binlerce kişi katıldığı yürüyüş öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen İnce, kentte seçimlerin yenilenmesine tepki gösterdi.

“Biz kimsenin hakkını istemiyoruz. Ortada bir mağduriyet vardır. Ortada bir haksızlık vardır" diyen İnce şunları söyledi:

"Ortada bir hukuksuzluk vardır. Sandıktan çıkmış kardeşimiz, sizlerin oyuyla seçilmiş. Ankara’da birilerini devreye sokarak, hakim ayarlayarak, Yüksek Seçim Kurulu’na birilerini göndererek, Ankara’da mazbata alınmaz. Millet iradesi sandıktan çıkar.

Ben Ankara’da Meclis'te gittim AKP’yi kutladım. Dedim ki; 'Bu seçimin galibi sizsiniz. Türkiye’de birinci parti çıktınız. Sizi kutluyorum' dedim. Onların da Yalova’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni kutlamaları gerekirdi. Bizi kutlamaları gerekirdi.

‘CHP’liler altın dağıttı’ gibi söylemler var. Yahu olsa da dağıtsak. Valla evde üç beş tane var da onları da oğlanın düğününe saklıyoruz, kusura bakma. Kimseye dağıtacak altınımız yok"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler