HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuncay Özkan: Ülke için en hayırlısı ne ise o olsun

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, CHP - AK Parti koalisyonuna karşı olduğunu belirtti, "Ancak ülke için en hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

Tuncay Özkan: Ülke için en hayırlısı ne ise o olsun

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki iki günlük tatilinin son günü partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, basın mensuplarına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'deki belirsizlik halinin bir an önce sonlanması gerektiğini belirten Özkan, "İnsanlarımızın hak ettiği aydınlıkta yaşaması, parti olarak bizlerin birincil talebidir. Türkiye'nin adalet, özgürlük ve demokrasi içerisinde yaşamasını istiyoruz. Bütün çabalarımıza rağmen Türkiye her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çünkü, ülkeyi biz değil onlar yönetiyor. Bizler, Türkiye'nin yönetiminde söz sahibi olmak istiyoruz. Türkiye'yi yönetmek için her türlü hazırlık ve donanıma sahibiz. Bunun için daha çok çalışmamız ve mücadelemizi kesin zaferle noktalamamız gerekiyor" dedi.

"ERKEN SEÇİME HAZIRIZ"

Koalisyon görüşmelerinin olumlu sonuçlanmama ihtimaline karşı, partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun direktifi doğrultusunda erken seçime hazırlandıklarını vurgulayan Özkan, "Kasım ayı ya da tarihi belirlenecek herhangi bir erken seçime tüm teşkilatlarımız olarak hazırlanmaya devam ediyoruz. Kazanacağımıza inanıyoruz. Ben hep söylüyorum. Aşkın yenildiği, umudun kaybettiği görülmüş şey değildir. Haklıyız, direniyoruz ve kazanacağız" dedi. Gazetecilerin oy oranlarının değişip değişmeyeceğiyle ilgili soruları üzerine partisinin oyları yükseltirken AK Parti'nin de tam tersi düşüş yaşayacağını öne sürdü. AK Parti-CHP koalisyonuna karşı olduğunu da vurgulayan Özkan, "Ancak, ülke için en hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler