HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Yer sofrası' tartışması sürüyor: CHP'li Tezcan'dan AK Parti'li Ünal'a fotoğraflı yanıt

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak "Halktan birisi olmak öncelikle halkın yer sofrasına diz kırıp oturabilmektir" sözlerin sarfeden AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'a Twitter hesabından yanıt verdi. Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' sırasında, bir köy evinde, yer sofrasında iftar yaparken çekilen bir fotoğrafını dikkat çeken bir notla paylaştı.

Tezcan, Ünal'ın AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı 'yer sofrası' açıklamasına Twitter adresinden paylaştığı bir fotoğraf ile yanıt verdi. Tezcan, 'Adalet Yürüyüşü' sırasında Kılıçdaroğlu'nun bir köy evinde, yer sofrasında iftar yaparken çekilen bir fotoğrafını "Saray sofralarından başını kaldıramayan Mahir Ünal'a ithaf olunur" notu ekleyerek paylaştı.

ÜNAL NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu'nun yine 'Adalet Yürüyüşü'nde çekilen atletli fotoğrafı tartışılmaya devam ederken Ünal, bugünkü basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sayın genel başkanın atletle oturmasında herhangi bir sakınca söz konusu değil. Bir siyasetçinin atletle fotoğraf çektirmesi başka bir şeydir. Bu vatandaştan, halktan birisi olmak demek değildir. Halktan birisi olmak öncelikle halkın yer sofrasına diz kırıp oturabilmektir. Ayakkabı ile eve girmek demek değildir. Yoksa atlet ile otururken haberim yokmuş gibi çek kıvamında bir poz vermenin bir tasarım olduğunu bu tasarımdan dolayı da duyulan rahatsızlığın farklı kesimler tarafından dile getirilmesidir bu."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler