HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 aydan uzun süreli randevu verilen hastalıklar hangileri?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, kamu hastanelerine başvuran vatandaşlara 3 aydan uzun süreli randevu verilen hastalıkları sordu.

ANKARA (ANKA)- Tanrıkulu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

"Kırklareli'nde oturan 52 yaşındaki İbrahim Aydoğduoğlu'ya uyku bozukluğu rahatsızlığının tedavisi için gittiği Namık Kemal Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi Uyku Bozukluğu Merkezi'nden cihazla yapılan uyku testi için 19 Mayıs 2017 tarihine randevu verildiği iddiası doğru mudur?

Türkiye genelinde 2010-2015 yılları arasında uyku bozukluğu rahatsızlığı ile kamu hastanelerine başvuran vatandaş sayısı kaçtır?

Sağlık Bakanlığı yetkilileri Twin Towers binasını kiralarken hastane olmaya uygun bir bina olmadığını nasıl tespit edememiştir? Bu binanın aylık kira bedeli ne kadardır? Bu binanın sahipleri kimlerdir? Bu kiralama sonucunda devletin uğradığı zarar ne kadardır? Sorumlular hakkında adli ve idari soruşturma açılmış mıdır?

Türkiye genelinde kamu hastanelerine başvuran vatandaşlara 3 aydan uzun süreli randevu verilen hastalıklar hangileridir?"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler