HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acıbadem International Medical Center hizmete girdi

Uluslararası alanda da hızlı büyüme grafiğiyle dikkat çeken Acıbadem Sağlık Grubu, şimdi de Amsterdam’da yepyeni bir tıp merkezini hizmete sundu. Mayıs ayı itibariyle misafirlerine kapılarını açan Acıbadem International Medical Center, Hollanda’yı Acıbadem markası ve kalitesiyle tanıştırıyor.

Acıbadem International Medical Center hizmete girdi

Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra günübirlik cerrahi hizmetleri de sunacak olan tıp merkezi, yüksek nitelikteki hasta güvenliği ve konforu ile Hollandalıların gündeminde şimdiden yer edindi... “Sağlık hizmeti bir sanattır” konseptiyle hizmet verecek olan merkez, sanatsal etkinliklere de kapılarını açarak ‘sanat ve sağlığı’ buluşturmayı hedefliyor...

5 ülkede 22 hastane ve 19 tıp merkeziyle hızla büyümeye devam eden Türkiye’nin lider sağlık grubu Acıbadem; yurt dışı yatırımları olan Makedonya, Kuzey Irak ve Bulgaristan’dan sonra şimdi de Hollanda’yı Acıbadem kalitesiyle tanıştırıyor. Amsterdam’da 5 bin m2 kapalı alan üzerine kurulu olan tıp merkezi, Acıbadem International Medical Center (Acıbadem IMC) adıyla Mayıs ayında hizmete girdi. 16 tıbbi branşta hizmet verecek olan AIMC, poliklinik hizmetlerinin yanı sıra günübirlik cerrahi tedavi hizmetleri de sunuyor.

HOLLANDA SAĞLIK HİZMETİNDE YENİ BİR KONSEPT İLE TANIŞIYOR

Acıbadem IMC, sahip olduğu hizmet yelpazesi ve anlayışı sayesinde Hollandalıları yeni bir sağlık hizmeti konseptiyle tanıştırıyor. Bu yeni konsept çerçevisinde Acıbadem IMC, Hollanda’daki diger tıp merkezleri yapılanmasından farklı olarak; birçok farklı tıbbi branşta sunduğu tanı ve tedavi hizmetlerinin yanısıra, görüntüleme merkezi, diş hekimliği ve günübirlik cerrahi hizmetleri ile geniş kapsamlı bir klinik olarak konumlandı. Üstelik sanatın terapi gücünün tedaviye olumlu etkisi oldugu bilgisinden yola çıkarak, sanatsal etkinliklere de kapılarını açan Tıp Merkezi, “sanat ve sağlığı” buluşturmasıyla da dikkat çekiyor.

Nitelikli sağlık hizmetlerinin yanı sıra hasta ile hasta yakınına sunduğu konforlu hizmetleriyle fark yaratan Acıbadem IMC’nin hekim kadrosu, her biri kendi alanında uzman, Hollarda’da yetişmiş ve uluslararası tecrübeye sahip hekimlerden oluşuyor. Multidisipliner bir anlayışıyla hizmet verilen Acıbadem IMC’de; polikliniklerin yanı sıra, ileri teknoloji görüntüleme ve laboratuvar hizmetleri de sunuluyor. Hasta güvenliği odaklı çalışan tıp merkezi, ziyaretçilerini, ev rahatlığı ve sıcaklığını hissettirecek bir ortamda ağırlıyor.

Acıbadem IMC’de; 24 poliklinik odasının yanı sıra MR,CT, X-Ray, ileri USG ve Ekografi içeren ileri görüntülüme teknolojilerinin bulunduğu radyoloji departmanı yer alıyor. Ayrıca kan alma laboratuvarı, kardiyoloji tetkikleri ve duyma testlerinin yapıldığı merkezde, ileri teknolojiyle donatılmış 2 ameliyathane ve 4 yatak ile hizmet veriliyor. Kapsamlı ağız- diş sağlığı ünitesi ve fizyoterapi hizmetlerinin de verildiği tıp merkezi, Hollanda’daki tüm sigorta şirketleri ile anlaşmalı.

“SAĞLIK HİZMETİ BİR SANATTIR!”

“Her insan bir sanat eseridir ve sağlık hizmeti bir sanattır” felsefesinin hakim olduğu , Acıbadem International Medical Center hizmetlerini; “inovasyon”, “harmoni”, “ustalık”, “insanlık”, “self-expression” temalarıyla ziyaretçilerine sunmayı amaçlıyor.

İç dizaynında sanatın ağırlıklı olarak göze çarptığı Tıp Merkezi, sağlık hizmetlerinde de yenilikçi ve holistik bir yaklaşımı öne çıkarıyor.

Yapacağı etkinliklerle ‘sanat ve sağlığı’ buluşturmayı hedefleyen Acıbadem IMC’de, farklı sağlık kuruluşları ve sağlık profesyonelleri ile hastaların buluşabileceği yepyeni bir ortam sunulacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler