HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadınlar arasında en moda göğüs şekilleri nelerdir?

Göğüslerinizin görünümünden memnun değil misiniz? Küçük veya asimetrik göğüsleriniz moralinizi mi bozuyor?

Kadınlar arasında en moda göğüs şekilleri nelerdir?

Göğsünüzü büyüttürmek veya dikleştirmek mi istiyorsunuz? Hamilelikten ya da kilo kaybından dolayı göğüslerinizin şekli mi bozuldu? Sarkan göğüslerinizi sıkılaştırmak mı istiyorsunuz? Tüm bu sorunlarınızın çözümü var.

Kadınlar genel olarak büyük ve dik göğüs tipini seviyor. Göğüs estetiği de kadınlar için en cazip estetik ameliyatlarından biri. Bazı kadınların göğüs simetrisi sorunlu olabiliyor. Bunu düzeltmek ve her iki göğsü de simetrik hale getirmek göğüs estetiği ameliyatı ile mümkün.

Estetik ameliyatla göğüslerinizi büyüterek şeklini istediğiniz hale getirebilirsiniz. Meme büyütme estetiği birçok kadın için en cazip estetik cerrahi yöntemdir. Sadece büyütmek için değil, birçok kadında büyük bir sorun olan göğüs asimetrisini düzeltmek için ve her iki göğsü simetrik hale getirmek için de bu ameliyata başvuran pek çok kadın bulunmaktadır.

Ayrıca göğüs büyütme meme kanseri hastaları için de tedavi sırasında şekli bozulan göğsü eski formuna döndürmek açısından da başarılı bir yöntemdir. Bu nedenler dışında ayrıca konjenital anomaliler, travma ve kalıtım nedeniyle göğüslerinin şekli bozulan kadınlara da yardımcı olur.

Meme büyütme göğüslerin arkasına bir implant yerleştirilmesini içeren cerrahi bir işlemdir. Bu, kadınların göğüs hatlarını istedikleri boyuta çıkarma imkânı verir.

Size nasıl yardımcı olabileceğini, işlemin nasıl gerçekleştirildiğini, ameliyat sonrası hangi sonuçlarla karşılaşabileceğinizi ve herhangi bir yan etkisi olup olmayacağını doktorunuzla konuşmanız gerekir.

Meme büyütme ameliyatı geçiren kadınların operasyondan sonra nasıl bir göğüse sahip olacaklarını tüm detaylarıyla bilmelidir.

Göğüs büyütme ameliyatı kadınların kendilerine güvenlerini arttırır. Dahası, implantların hamilelik sırasında sağlığınız için ve sonrasında bebeğinizi emzirirken de hiçbir sakıncası yoktur. Ancak, ameliyattan önce gelecekte hamile kalma ve bebeğinizi emzirme isteğiniz olduğunu doktorunuzla paylaşmanızda yarar var, çünkü bu ameliyatın yöntemini ve sonuçlarını değiştirebilir.

Kısacası özlemini çektiğiniz o çarpıcı görünüşe ulaşmanız mümkün olabiliyor!

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler