HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saç ekimi doğal görünür mü?

Tüm zamanların en büyük estetik sorunları arasında saç seyrelmesi ve kellik gelir. Bu en yaygın estetik sorunundan siz de şikayetçiyseniz ve saçınızın eskiden olduğu gibi gür olmasını istiyorsanız artık bu mümkün. Evet, eskisi gibi sağlıklı, gür ve doğal saçlara sahip olmanız artık mümkün.

Saç ekimi doğal görünür mü?

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları, “Gelişen son teknolojiyle, en yeni saç ektirme teknolojileriyle bu sorunu çözmek artık daha da kolay. Ortalama 5-6 saat süren bir operasyonla kafanızın saçlı bölgesindeki saçları saçsız bölgeye iki taraftaki dengeyi koruyarak naklettirebilirsiniz.”

Saç ekiminin doğal görünmesindeki önemli kriterler

“Saç ekimi operasyonunda doğal görünümü sağlamak için çok önemli kriterler bulunmaktadır. Bunlar kafa derisinde saç nakline ait herhangi bir iz kalmaması, ekilen saçın çıkış yönünün doğal saçın çıkış yönü ile aynı olması, saç yoğunluğunun eşit dağılması, ön saç çizgisinin doğal saç çizgisine uygun bir şekilde yüzü çevrelemesi ve saçın çim adam gibi birden bire alnın üzerinden aynı yoğunlukta çıkmamasıdır.”

Direkt saç ekimi tekniğinde tıraşlama yok!

“Direkt Saç Ekimi (DHI) ile gerçekleştirilen saç ekimi tekniği doğal bir görünüm sağlar. Öncellikle hiçbir şekilde cerrahi operasyon ile kesi yapılmadığından yara izi de oluşmaz. DHI saç ekimi tekniğinde saç kökleri ince uçlu iğneler aracılığıyla toplanır ve yine ince uçlu iğnelerle kafa derisine ekildiği için iz kalma riskini en aza indirir. DHI saç ekimi tekniğinde 0,3 ile 0,6 mm’lik küçük delikler sayesinde alınan saç kökleri çok daha sık aralıklarla ekilebilir. Bu sayede ekilen saç kökleri öbeklenmez seyrek alan üzerinde eşit ve simetrik bir şekilde dağılır. Bu özelliği ile saç ekimi uzmanları tarafından en doğal saç ekimi tekniği olarak kabul edilmektedir.”

Ön saç çizgisinin şekli ve yoğunluğu da önemli

“Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en büyük korkusu çim adama dönüşmektir. Bunun sebebi ön saç çizgisi boyunca seçilen saç greftlerinin birden fazla saç kökü içermesi, bundan dolayı da alnın başlangıç çizgisinden itibaren birden bire duvar gibi yükselmesidir. DHI ile saç ekimi tekniğinde alınan saç köklerinin tek mi yoksa çok sayıda saç kökü mü içerdiği bilindiği için onlar anında ön saç çizgisine yerleştirilir. Böylece saçın duvar gibi birden bire ön saç çizgisi boyunca büyümesi engellenmiş olur.”

DHI ile saç ekimi konfor sağlar

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları “En ideal saç ekimi tekniği hasta için saç ekim sürecinin en zahmetsiz ve konforlu hale getirir. Saçın tıraş edilmesi saç ekim işlemi sürecini zorlaştıran ve saç seyrelmesi sorunu yaşayan kişilerin endişelenmesine ve operasyondan vazgeçmesine neden olabilir. DHI ile saç tekniğinde bu sorun da ortadan kalktığı için saç ekimi sürecinin çok daha konforlu geçmesini sağlar. Siz de saç ektireyim derken çim adam olmamak için en doğal saç ekimi tekniği olan DHI ile saç ekimi tekniğini tercih edebilirsiniz.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler