HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlker Başbuğ İYİ Parti'den milletvekili adayı mı olacak? Açıklama geldi

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un İYİ Parti'den vekil adayı olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başbuğ'dan söz konusu iddialar sonrası açıklama geldi.

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi ile birlikte Millet İttifakı'nın içinde yer alıyor. İYİ Parti'den milletvekili olmak için 2 binden fazla kişinin adaylık başvurusu yaptığı belirtiliyor. Partinin Genel Başkanı Meral Akşener ise cumhurbaşkanlığı yarışına katıldığı için milletvekili adayı olamıyor.

İLKER BAŞBUĞ İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Partinin kurucu üyelerinden eski Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Aytun Çıray'ın ise İzmir'den aday olması bekleniyor. Akpınar, "İlker Başbuğ Paşa İYİ PARTİ istanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olmustur. Hayirli olsun" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Büyükçekmece Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Akpınar, Twitter hesabı üzerinden eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un İstanbul ikinci bölgeden aday olacağını yazdı.

BAŞBUĞ'DAN YALANLAMA GELDİ

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, İYİ Parti’den milletvekili adayı olacağına ilişkin iddialara yönelik açıklama yaptı.

Kişisel twitter hesabından tek cümlelik bir açıklama yapan Başbuğ “Milletvekili adayı olacağıma ilişkin olarak medyada yer alan haberler doğru değildir” dedi.

En Çok Aranan Haberler