HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katlanabilir Ekrana Sahip Olacak Olan Galaxy X’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung'un merakla beklenen katlanabilir ekranlı Galaxy X modelinin çıkış tarihi belli oldu.

Katlanabilir Ekrana Sahip Olacak Olan Galaxy X’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung’un merakla beklenilen katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy X’in tanıtılacağı tarih belli oldu.

Katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonların konuşulmaya başlanmasının ardından gündemden düşmeyen Galaxy X sonunda gerçek oluyor. Samsung’a yakın kaynakların haberlerine göre Samsung 2018 yılının ilk haftalarında ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon olan Galaxy X’in tanıtımını gerçekleştirecek.

Apple’ın bu yıl iPhone X’i satışa sunmasının ardından katlanabilir ekranlı Galaxy X modeli çalışmalarına hız kazandıran Samsung görünüşe göre çalışmalarını sonlandırmış durumda. Samsung’un SM-G888No kod adına sahip olacak olan Galaxy X daha önce pek çok kez sızdırılmıştı. Galaxy S6 modeliyle birlikte kıvrımlı ekrana sahip olan akıllı telefonların dönemini başlatan Samsung şimdi de katlanabilir ekranlı Galaxy X modeliyle yeni bir akım başlatacak gibi duruyor.

Samsung’un mobil bölüm yöneticisi olan DJ Koh açıklamasında Samsung’un ilk katlanabilir ekrana sahip olması beklenen Galaxy X modelini işaret etmişti. LG ekranlarına sahip olacak olan Galaxy X’in nasıl bir başarı yakalayacağı bilinmez ancak Apple’ın da ilk katlanabilir ekrana sahip iPhone modelinin 2020 yılında satışa çıkacağı ortaya çıkmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler