HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MacOS 10.14 WWDC 2018 etkinliği öncesi sızdırıldı!

Apple’ın bugün gerçekleştireceği WWDC 2018 etkinliğinde duyurması beklenilen Mac bilgisayarların yeni işletim sistemi macOS 10.14’ün videosu etkinlik öncesi ortaya çıktı. Apple’ı hayli kızdıracak videoda macOS 10.14 özellikleri ilk kez gözüktü.

MacOS 10.14 WWDC 2018 etkinliği öncesi sızdırıldı!

Apple WWDC 2018’de İOS WatchOS ve MacOS gibi yazılımlarının yeni sürümlerini tanıtmaya ağırlık veriyor. İOS 12’yi de bu etkinlikte tanıtacak olan şirket, Mac bilgisayar kullanıcılarının severek kullandığı işletim sistemi MacOS’u da güncelleyecek. Yeni MacOS için sızdırılan bilgiler kısıtlıydı. Tam da etkinliğin olduğu gün yani bugün MacOS’un tüm detayları bir video ile ortaya çıkartıldı.

MACOS GELİŞTİRİCİSİ MACOS 10.14’Ü SIZDIRDI

MacOS geliştiricisi Steven Troughton-Smith, Apple sunucularında gezerken MacOS’un yeniliklerini anlatan bir video keşfetti. Bu keşfi meraklıları ile paylaşmak isteyen Smith, 30 saniyelik videoyu Twitter adresinden paylaştı. Mac sistemindeki App Store’un arka sistemlerinden birinde gömülü olarak bulunan video ile MacOS 10.14’ün tüm yenilikleri gözler önüne serildi.

Picture1

İŞTE MACOS 10.14’ÜN YENİLİKLERİ

MacOS 10.14’ten sızdırılan videoda Karanlık Mod, Xcode 10, Apple News ve App Store video ön izlemeleri gibi yenilikler yer alıyor. Karanlık Mod bildiğiniz üzere siyah ağırlıklı bir tema sunuyor böylece Mac’ler hem göze hoş gelen bir tasarıma hem de gözü yormayan bir ekran deneyime sahip oluyor. Diğer bir yenilik olan Apple News, Mac’lere Apple’ın yeni haber uygulamasının ekleneceğini işaret ediyor. Mac’in yeni App Store tasarımı ise İOS 11 ile benzerlik taşırken, Google Play Store’daki gibi uygulamalar için yapılan video ön izlemeleri uygulamaların sayfalarına ekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler