HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nokia 6 modelinin tasarımı ortaya çıktı!

Nokia 6 (2018) modeli TENAA tarafından doğrulandı...

Nokia 6 modelinin tasarımı ortaya çıktı!

Farklı segmentlerde satışa sunduğu Nokia modelleri ile bu yıl akıllı telefon sektöründe yeni bir hareketliliğe yol açan HMD Global’in, Nokia 6 (2018) modeli üzerinde çalıştığını geçtiğimiz günlerde sizlere duyurmuştuk.

Bu kapsamda HMD Global’in, Samsung’un Galaxy A ve J serileri ile benzer bir şekilde Nokia 6 2018’i kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlandığı Çin’in telekomünikasyon cihaz denetleyicisi TENAA tarafından doğrulandı.

Nokia 6 (2018) modeli TENAA tarafından doğrulandı!

TA-1054 model numarası ile TENAA kayıtlarında kendisine yer bulan Nokia 6 (2018) modelinin varlığı doğrulanırken, cihazın tasarımı ve bazı teknik özellikleri gözler önüne serilmiş oldu.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar ise büyük kafa karışıklılığına neden oldu. Zira, bazı kaynaklar cihazın Snapdragon 660 işlemciden güç aldığını belirtirken, bazı kaynaklarda Snapdragon 630‘un kullanıldığı dile getiriliyor.

5.5 inç büyüklüğünde 18:9 bir ekranın yer alacağı cihazın, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Nokia 5 ile benzer tasarıma sahip olmasına rağmen üst ve alt çerçeveleri çok daha küçük olan akıllı telefonda, parmak izi okuyucu cihazın arka tarafında bulunan kameranın alt kısmına taşınıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler