HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy S10’da 3D sürprizi

Samsung’un 2019 yılında çıkaracağı yeni modeli Galaxy S10 hakkındaki ilk rapor ortaya çıktı. Rapora göre, Samsung kullanıcılarının merakla beklediği 3D desteği Galaxy S10 ile geliyor olabilir.

Samsung Galaxy S10’da 3D sürprizi

Galaxy S10 Samsung’un yeni tanıtılan Galaxy S9 modelinin üstüne daha yeni özellik ekleyerek 2019 yılında satışa çıkartacağı bir model olacak. Henüz Galaxy S9 satışa yeni sunulmuşken Galaxy S10 hakkında haberler okumak biraz şaşırtıcı gelebilir. Ancak siz şu an bu haberi okurken Samsung yönetimi Galaxy S11’in özelliklerini bile belirliyor olabilir. Galaxy S11’i bilmiyoruz ancak Güney Kore’den gelen bir rapora göre Samsung yönetimi Galaxy S10’un özelliklerini çoktan belirledi bile.

SAMSUNG’UN 3D TEKNOLOJİSİ GALAXY S10’DA KULLANILACAK

Gelen rapora göre Samsung, Galaxy S10 için Namuga firması ile iş birliğine gitti. Mantis Vision'a ait olan kamera modülü firması Namuga, Galaxy S10’a sanal gerçeklik anlamında çağ atlatacak 3D kamera özelliği kazandırmak için çalışmalara başlamış durumda. Peki Samsung 3D kamerayı ne için kullanacak? Rapordaki detaylara bakarsak, Samsung 3D kamera özelliğini Galaxy S9 ile birlikte tanıttığı AR Emoji için kullanacak. Samsung bu sayede daha gerçekçi yüz ifadeleri ortaya çıkartacak. Ancak telefonla gelecek yenilikler görünüşe bakılırsa 3D kamera ile de sınırlı değil.

SAMSUNG’DAN 10. YILA ÖZEL FARKLI BİR GALAXY S10 GELİYOR

Samsung, Galaxy S10’u sadece kamera yönüyle değil her yönü ile farklı bir telefon yapmayı amaçlıyor. Bu amacın altında Galaxy S10 modelinin Galaxy S serisinin 10. Yılına denk gelmesi yatıyor. Tıpkı Apple’ın iPhone X ile iPhone’un 10. Yılına saygı duruşu yaptığı gibi Samsung da Galaxy S serisini taçlandırmak istiyor. Bu yüzden Samsung farklı teknolojilere sahip üst düzey bir Galaxy S10 çıkartmak istiyor. Rapora göre, gelecek yıl Mart-Nisan aylarında 10. Yıldönümü kutlamasına özel bir Galaxy S10 ile karşılaşacağız. Hadi hayırlısı diyelim.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler