HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

16 yaşındaki çocuk, üzerine benzin dökerek kendini yaktı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, madde bağımlısı olduğu belirtilen 16 yaşındaki M.G., girdiği bunalım sonucu üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

Ağır yaralanan M.G., Nusaybin Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından ambulans uçakla Malatya'ya sevk edildi.

Nusaybin İlçesi'nde 10 çocuklu ailenin 5'inci çocuğu olan madde bağımlısı M.G., dün akşam saatlerinde, odasının kapısını kilitledikten sonra üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Anne Asya Güner, oğlunun çığlıklarını duyunca odaya koştu. Kilitli olan kapıyı kırarak içeri giren Asya Güner, oğlunun üzerine battaniye kapattı. Komşuların da yardımıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.G., burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Malatya Turgut Özal Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevkedilmek üzere Mardin Havalimanı'na gönderildi. M.G., İzmir'den Mardin'e gelen ambulans uçakla Malatya Turgut Özal Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevkedildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Asya Güner, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, tedavisi için ilçe yöneticilerine başvurduğunu, ancak kimsenin kendilerine yardımcı olmadığını söyledi. Asya Güner, "Eşim inşaatta çalışıyor. 10 çocuğumuz var. Maddi durumumuz iyi değil. Oğlum kullandığı maddeyi almak için beni de tehdit ediyordu. Altınlarımı alıp götürüp sattı. Ama kimse bize yardımcı olmadı. Dün akşam akşam saatlerinde oğlum yine benden para istedi, 'Yok' dedim. Sonra kendi odasına çekildi bir süre sonra çığlıklar duydum. Kapıyı kilitlemişti, açamadım. Sonra kapıyı kırarak içeri girdim, hemen battaniye alıp oğlumun üzerini örttüm ve alevleri söndürdüm. Sonra komşular gelip yardımcı oldu" dedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler