HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

65 yaşındaki kadın, vekil karşılamasında maganda kurşunuyla öldü

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 2'nci sıra milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, dün öğleden sonra Siverek'in Küptepe Mahallesi’ne gitti.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde seçim çalışması yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ı karşılayan kalabalık içinde bulunan 65 yaşındaki Keziban Kış, kimliği saptanmayan kişinin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun isabet etmesiyle yaşamını yitirdi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 2'nci sıra milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, dün öğleden sonra Siverek'in Küptepe Mahallesi’ne gitti. Gülpınar'ı karşılamak için toplanan yüzlerce kişi arasından bazı kişiler tabancayla havaya ateş açtı. Karşılama sırasında ateşlenen tabancalardan birinden çıkan kurşun, bu sırada kalabalığın içinde Keziban Kış’a isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan ve çevredekiler tarafından otomobille Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen Kış, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü.

Keziban Kış'ın cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, jandarma, tabancayı ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler