HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 yaşındaki çocuğun üzerine otelde kaynar su döküldü

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne ailesiyle 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan 8 yaşındaki Berksu Hastürk'ün üzerine kaynar su döküldü.

8 yaşındaki çocuğun üzerine otelde kaynar su döküldü

Vücudunda 1 ve 2'nci derece yanıklar oluşan Berksu, tedavi altına alındı. Ailesi ise otel hakkında şikayetçi oldu.

Tekirdağ'dan 6 günlük tatil için Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı Daima Otel'e gelen Hastürk ailesi, dün otelde son öğle yemeği için restorana indi. Ailenin iki çocuğundan küçüğü Berksu Hastürk, pidelerin bulunduğu yerde sıra beklerken, yemeklerin soğumaması için kullanılan ve içinde kaynar su bulunan benmari tepsisi iddiaya göre personelin dikkatsizliği sonucu devrildi. Tepsideki kaynar su üzerine dökülen Berksu'nun vücudunda yanıklar oluştu.

1 VE 2'NCİ DERECE YANIK OLUŞTU

Olayın ardından otele çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Berksu Hastürk'ün acil serviste yapılan kontrollerinde sağ elinin 4 parmağıyla bacaklarının ön ve arkasında 1 ve 2'nci derece yanıklar meydana geldiği belirlendi. Berksu Hastürk tedaviye alınırken, aile Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek otel hakkında şikayetçi oldu." 'BACAKLARI YANDI, HAREKET EDEMİYOR"

Kendisinin de Tekirdağ'da bir otelde hekimlik yaptığını söyleyen Türkan Hastürk, "Oğlum stanttan pide alırken, oradaki servis görevlisi bıçağı çok hızlı bir şekilde benmari tepsisine çarptı. Tepsi içerisindeki suyun tamamı oğlumun üzerine dökülünce bacakları yandı, hareket edemiyor. Otel yetkililerinin hiç biri olay anında bizimle ilgilenmedi. Kendi başımızın çaresine bakmaya çalıştık" dedi.

"ACİL DURUMDA HASTAYA BAKILIR"

Olayın ardından otelde revir olarak adlandırılan yere gittiklerini anlatan Türkan Hastürk, buradaki görevlinin yanığa süreceği kremin ücretli olduğunu söylediğini ileri sürdü. Olayın acil bir durum olduğunu kaydeden Türkan Hastürk, "Acil bir durumdur bu, acil durumda hastaya bakılır ve ücreti ne ise daha sonra verilir" diye konuştu.

Oteldeki iki güvenlik görevlisiyle bazı tatilcilerin kendilerine yardımcı olduğunu belirten anne Hastürk, onlara da teşekkür etti.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler