HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneler, terlik fırlatmada yarıştı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen yarışmada anneler, kötü alışkanlıkları temsil eden cansız mankenlere terlik fırlattı.

Anneler, terlik fırlatmada yarıştı

Yarışmayı kazanan Handan Çavuşoğlu'na 5 çift terlik hediye edilirken, oğlu Ahmet Furkan Çavuşoğlu, "Evde bir daha yaramazlık yapmam" dedi.Anneler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi (FBKM) Müdürlüğü ile Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmaya 15 anne katıldı. Yaşları 20 ile 60 arasında değişen anneler, sepette verilen 10 terlikle 5 metre mesafeden kötü alışkanlıkları temsil eden 5 cansız mankene atış yaptı. Uyuşturucu ve şiddeti temsil eden cansız mankenleri vuranlar 30, alkol ve kumarı vuranlar 20, sigarayı vuranlar ise 10 puan aldı. Yarışmayı yaklaşık 100 seyirci kahkahayla izledi.Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada bazı annelerin terlik atmada başarılı oldukları görüldü. Ufak kazaların da yaşandığı yarışmada atılan terliklerden biri görüntü almaya çalışan gazeteciye isabet etti. Yarışmayı 10 atıştan 9'unda isabet sağlayarak 200 puan alan Handan Çavuşoğlu kazandı. Binnaz Çavuşoğlu 2'nci olurken 3'üncülüğü Emine Zararsız ve Hatice Göçmen paylaştı. Dereceye giren annelere terlik hediye edildi.

'KIZINCA ATIYORUM'

Yarışmayı kazanan Handan Çavuşoğlu, zaten kızgın olduğu kötü alışkanlara terlik fırlatarak birinci olduğunu söyledi. Kızdığı zaman çocuklara terlik attığını anlatan Çavuşoğlu, "Böyle bir yarışma olabileceği aklıma gelmezdi. Eltim yazmış adımı. 5 çift terlik hediye ettiler. Güzel bir yarışmaydı" dedi. Handan Çavuşoğlu'nun oğlu Ahmet Furkan ise "Annemden bana terlik fırlatmamasını istiyorum. Pek fırlatmıyor. Ancak bir daha yaramazlık yapmam" diye konuştu.Yarışmayı 2'nci tamamlayan Binnaz Çavuşoğlu, en çok uyuşturucuya terlik fırlattığını aktardı. 1 kızı olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, kızına pek karışmadığı için terlik fırlatmadığını belirtti.

'ANNELER ÇOCUKLARA TERLİK ATMASIYLA ÜNLÜDÜR'

Annelerin çocuklara terlik fırlatmasıyla ünlü olduğunu belirten FBKM Müdürü Muammer Şahin, "Anneler Günü'nde annelerin canını yakan şiddet, uyuşturucu, kumar, alkol ve sigara gibi alışkanlıklara karşı protestoyu da amaçlayan bir yarışma hazırladık. Farkındalık yaratma düşüncemiz vardı. Anneler burada çocuklara değil de kötü alışkanlıklara terlik fırlattı. Keyifli bir eğlence ortamında anneler gününü kutlamaya devam ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler