HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atanamayan öğretmenin şüpheli ölümü

Denizli'de atanamadığı için bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen elektrik öğretmeni hayatını kaybetti.

Atanamayan öğretmenin şüpheli ölümü

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, atanamadığı için bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen elektrik öğretmeni 24 yaşındaki Ömer Yiğit, babasıyla yaşadığı tartışma sonrası iddiaya göre kendisini bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan Yiğit, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Çivril İlçesi Kızılcasöğüt Mahallesi'nde meydana geldi. Elektrik öğretmeni olan Ömer Yiğit babası Ali Yiğit ile evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçirdiği öne sürülen Ömer Yiğit, eline aldığı bıçağı vücuduna sapladı. Ağır yaralanan öğretmenin babası durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Yiğit ambulansla Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Yiğit yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yiğit'in cesedi savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

Olaydan sonra öğretmenin babası ve annesi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın cinayet olabileceği ihtimali karşın polis geniş çaplı araştırma başlattı. Yiğit öğretmenin atanamadığı için bunalımda olduğu da iddia edildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler