HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar’da doğalgaz sayacı deposunda yangın çıktı

Bağcılar'da kartlı su ve doğalgaz sayacı deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yaklaşık iki buçuk saat süren çalışmalarının ardından yangını kontrol altına aldı.

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi 3/14 sokak üzerinde bulunan bir depoda saat 20.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine alevler kısa sürede tüm depoyu sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale ettiği yangın, yaklaşık iki buçuk saat sonra kontrol altına alındı.

Olayı anlatan bir vatandaş yangınla beraber patlamaların meydana geldiğini belirterek, "Hafiften bir duman çıktı. Yavaş yavaş alevlenmeye başladı ve patlamalar oldu. Sonrasında buraya itfaiye ve polis ekipleri geldi. Burası bir İSKİ'nin deposu doğalgaz saatleri var büyük ihtimalle onlar patlamış" dedi.

Yangın sonrası depoda bulunan sayaçlar kullanılamaz hale gelirken, olay yerinde yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemeler başlatıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler