HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağdat Caddesi'nden kaza haberleri işte bu yüzden geliyor!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nden gelen kaza haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sürekli Bağdat Caddesi'nde kaza meydana gelmesi denetim eksikliğinden mi kaynaklanıyor? Son gelen video 'Pes' dedirtti...

Bağdat Caddesi son yıllarda faciayla biten kazaların baş aktörü durumunda. Ancak son günlerde Kadıköy'e bağlı olan Bağdat Caddesi'nden gelen facia haberleri yine zirve yaptı. Sadece son 3 günde 'cadde' yine peş peşe meydana gelen feci olaylarla gündeme geldi. Bugün okuyucumuz Cem O.Ü., tarafından 0530 946 95 00 numaralı WhatsApp Haber Hattı'mıza gönderilen bir video Bağdat Caddesi'nden gelen korkunç haberlerin nedenini kanıtlar nitelikte.

İşte Bağdat Caddesi'nde sadece son 3 günde meydana gelen iki olay ve okuyucumuzun gönderdiği haber:

1 MAYIS'TA FACİA YAŞANDI: 1 Mayıs Pazar günü Kadıköy Bağdat Caddesi'nde aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil park halindeki otomobile çaptı. Savrulan iki araç kaldırımdaki kişiyi ezerek ölümüne neden oldu. Olay yerinde inceleme sürerken yine hızlı olduğu iddia edilen bir aracın sürücüsü, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyon kırınca yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti. (Haberi tüm detaylarıyla okumak için TIKLAYIN!)

DÜN DE GÜNDÜZ VAKTİ KAMYON DEHŞETİ YAŞANDI: Mustafa Yılmaz idaresindeki 34 ES 2607 plakalı hafriyat kamyonu, Bağdat Caddesinde Kadıköy istikametine seyrederken aniden kontrolden çıktı. Harun Bilgir yönetimindeki 34 RDU 64 plakalı otomobile çarparak sürükleyen hafriyat kamyonu, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durdu. (Haberi tüm detaylarıyla okumak için TIKLAYIN!)

Okuyucumuz Cem O.Ü. şahit olduğu ve videosunu çekip yolladığı görüntüyü şöyle anlatıyor:

Yine Bağdat Caddesi'nde tehlikeli hareketler! Bağdat Caddesi'nde Çiftehavuzlar-Kızıltoprak mevkiinde gece sıralarında meydana geldi, Çekebildigimiz kadar çektik. Biz de aynı şekilde sürekli o rotayı kullandığımız için böyle kendini bilmezlerden çok rahatsız durumdayız. Bir şey yaptıklarını sanıyorlar ve kazalar oluyor. Biz yıllardır caddeye ineriz turlamaya, gezmeye. Son zamanlarda araba kullanmaya, yürümeye korkar olduk. Kızıltoprak yeni 's virajı' oldu. Yüzlerce kişi orada toplanıyor, bu videodaki gibi insanlar da oradan geçerken şov yaptıklarını sanıyorlar, İnsanlar limitlerini bilmiyorlar, başka insanlara şov yaptıklarını düşünürken hayatlarını, hayatlarımızı tehlikeye atıyorlar. Polis denetimi zaten yetersiz. Her noktaya sivil ekip yerleştirilse bu iş çözülür. Fakat nedense uğraşmıyorlar. Öncelikle bu şahısın gerekli cezayı alması ilk temennimizdir.

MYNET EDİTÖLERİ: Bağdat Caddesi'nde meydana gelen ve sonu genelde faciayla biten haberlerin kesilmesi ve bu olayların tekrar tekrar yaşanmaması için EMNİYET BİRİMLERİNİN derhal harekete geçip, 'CADDE'de gerekli tüm önlemleri bir an önce almasını temenni ediyoruz.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

İŞTE BAĞDAT CADDESİ'NDE SON YILLARDA YAŞANAN EN BÜYÜK FACİALAR:

30 Nisan 2000: Baran Balcıoğlu (Turbo Baran) Erdem Celesun’un aracına çarptı. Celesun ve Selin Uras öldü.
7 Haziran 2004: Yarış yapan iki araçtan biri, otomobilinin camını silen taksici Şükrü Özçelik’in ölümüne neden oldu.
11 Temmuz 2015: Murathan Öztürk, tezgâhına çarptığı çiçekçi Mehmet Kaya’yı öldürdü.
14 Temmuz 2015: Yarış yapan A.E.A.’nın kaldırımda çarptığı 3 gençten 1’i öldü, 2’si yaralandı.

MYNET'TE YER ALAN TÜM BAĞDAT CADDESİ HABERLERİNİ AYRINTILI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

(KAZALARIN MEYDANA GELDİĞİ BAĞDAT CADDESİ)

MYNET HABER MERKEZİ

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler