HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet anı saniye saniye kameraya yansıdı

Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, mobilya imalatçısı Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest ile fabrika binası inşaatı için anlaştıkları müteahhit ve yanındaki arkadaşları arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

İnegöl'de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Gıyasettin Serbest, fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre, Tacettin Başoral isimli müteahhit işi yarıda bıraktı. Gıyasettin Serbest konuyu konuşmak için oğlu Erkan Serbest'i de yanına alarak Başoral ile konuşmak için Tophane Meydanı'na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler.

YERDE YATARKEN KAFASINA ATEŞ ETTİ

Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest'i göğsünden, Serbest de Başoral'ı bacağından vurdu. Oğlunun silahını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral'ın yanına gelerek kafasına ateş etti. Kaçan yaralının arkadaşına da ateş etmek isteyen Rızayettin Serbest, silahın tutukluk yapması üzerine başarılı olamadı.

OĞLUNUN BAŞINDA SİLAHLA NÖBET TUTTU

Yaralı oğlunun yanına giden Rızayettin Serbest, ambulans gelinceye kadar oğlunun başında elinde silahla bekledi. Tophane Parkı'ndaki dehşet anları Bursa'daki yerel bir gazetete muhabir olarak çalışan Ercan Vardar tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Tacettin Başoral’ın yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Rızayettin Serbest yakalandı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler