HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre’deki olaylarda ölen Abdullah Özdal’ın cenazesi defnedildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde gösteriler sırasında vücuduna isabet eden kurşun ile hayatını kaybeden 23 yaşındaki Abdullah Özdal'ın cenazesi olaysız bir şekilde defnedildi.

Cizre'de dün gece yaşanan olaylarda açılan ateş sonucu nereden geldiği belli olmayan kurşun ile yaşamını yitiren 23 yaşındaki Abdullah Özdal'ın cenazesi olaysız bir şekilde defnedildi.

Güvenlik güçlerinin PKK'ya yönelik operasyonlarını protesto için Cizre'nin Yefes Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yapılan gösteride olaylar çıktı. Göstericilerle polis arasındaki olaylarda açılan ateş sonucu 23 yaşındaki Abdullah Özdal ağır yaralandı. Özdal, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edilirken, yolda hayatını kaybetti.

Otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Abdullan Özdal'ın cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak karayolu ile Cizre'ye getirildi. Özdal'ın cenazesini İdil Caddesi'nde bulunan kalabalık bir kitle zılgıt, alkış ve sloganlarla karşıladı. Özdal'ın cenazesi kitle tarafından Nusaybin Caddesi'nden Asri Mezarlığı'na kadar omuzlarda taşındı.Cenazenin geçişi sırasında yol üzerinde bulunan çöp kutuları ve şüphe çeken paket ve eşyalar da incelendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler