HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demir sopa ile köpeği dövdü

Kağıthane’de, site sakinleri tarafından bakılan "Benek" isimli köpek, bir şahıs tarafından demir sopa ile dövüldü. Dehşete düşüren o anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırgan şahıs, önce elinde ‘demir çubuk’ ile köpeği kovalıyor. Daha sonra köpeği park halindeki araçla duvar arasına sıkıştıran şahsın, elindeki demirle köpeğe acımasızca vurduğu görülüyor. Art arda köpeğe vuran şahsın bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geri döndüğü kameralara yansıyor. Aynı şahsın bir başka köpeği yine elinde demir sopayla aynı site içerisinde kovaladığı görülüyor.

Site sakinleri bu olaydan dolayı şaşkın ve üzgün olduklarını belirtti. Oya isimli vatandaş, ”Bu köpek bizim burada 10 yıldır yaşayan, tüm site olarak sahiplendiğimiz çok sevdiğimiz bir hayvan. O gün sabahında eşim, bir çığlık sesi duyuyor. Camdan Benek diye bağırıyor ve elinde uzun bir demiri olan bir adamı arkasından kovalarken görüyor. Arabanın arasına sıkıştırmış vuruyor. Onu köpek sevmeyenler bile seviyor burada hayvanlarla arası iyi olmayanlar bile. Bütün site onu çok seviyor. Aşağı yukarı 10 yıldır burada. Kimseye zararı yok. Çocuklar ondan hayvan sevgisini öğrendiler. Kedilerle arkadaş. Çocukları okula götürür. Burayı sahiplenmiş. Eşim araştırdı güvenlik kameralarından gördük, yaptığını da gördük elindeki demirle ama tanımıyoruz. Şuanda köpek veterinerde tedavi görüyor” dedi.

Görenleri dehşete düşüren görüntülere tepki gösteren çevre sakinleri saldırganın bulunması için polise başvurdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Benzer haberleri sizler için derledik. İşte o videolar...

İki kardeşten köpeklerine korkunç işkence!

İngiltere’de iki erkek kardeşin çektiği video izleyenleri şoke etti. Kendi yavru köpeklerine yaptıkları işkence sonucu köpek önce bacaklarını kaybetti ardından uyutulmak zorunda kaldı. Andrew Frankish ile Daniel Frankish isimli kardeşlerin çektiği video insanın içini sızlatan türden...

O görüntülerde kendi yavru bulldog cinsi köpeklerini evin merdivenlerinden aşağı fırlatan kardeşler zavallı köpek acıdan kıvranırken kahkahalar atıyordu. İşkence bununla da sınırlı değil. 22 yaşındaki Andrew Frankish yavru köpeği yukarı kaldırıp büyük bir hızla merdivenlerden aşağı gönderirken 19 yaşındaki kardeşi olanı biteni kaydetti. Şoke eden diğer kısımda ise Andrew köpeğin üstüne çıkıp adeta tepindi. Zavallı köpeğin boynundan tutup duvara yapıştıran Andrew Frankish ve Daniel Frankish’in bu yaptıkları işkence köpeğin önce yürüme yeteneğini kaybetmesine sebep oldu. Olaydan 3 ay sonra da köpek uyutuldu. İnsanın içini acıtan olay 2013 yılında yaşanmıştı. İlginç bir şekilde bir süpermarkette rastgele bulunan bir hafıza kartının içine bakılınca korkunç görüntü ortaya çıktı. Kardeşlerin hakettiğikerli cezayı alması için en az 62 bin imza toplandı.Sayı sürekli artıyor.

Pitbull dehşeti kamerada

​Brezilya’da sahipsiz olduğu belirlenen pitbull, sokak ortasında Sibirya kurduna saldırdı. Vatandaşlar, pitbulla biber gazı sıkarak ve şok tabancası kullanarak durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

​ Can havli ile kendisine saldıran kurdu dakikalarca yerde sürükleyen öfkeli pitbull, vatandaşların kontrolsüz bir şekilde biber gazlı, şok tabancalı müdahalesine rağmen sakinleştirilemedi. Vatandaşlar, hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı olayda pitbullu tekmeleyerek durdurmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Vatandaşların uzun uğraşları sonunda, pitbul dehşeti bir kadının Sibirya kurdunu sürükleyerek olay yerinden uzaklaştırmasının ardından son buldu. **Sokak köpeğiyle köpeğini dövüştürdü!** Adana’da bir kişinin mahallesine gelen sokak köpeği ile kendi köpeğini kavga ettirmesi, hayvan severlerin tepkisine neden oldu.
Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda bir genç, insanları korkuttuğu iddiasıyla mahallesine gelen sokak köpeği ile ‘Rocky’ isimli köpeğini kavga ettirdi. Gencin, köpeğine sokak köpeğini parçalaması için “Saldır hadi” diye komut vererek tekme atma anlarını ise bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti. **Kamyon kasasında onlarca köpek bulundu** Denizli'nin Çivril ilçesinde bir kamyonun kasasında çok sayıda sokak köpeği bulundu. Köpeklerden pek çoğunun öldüğü tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, sabah 04.00 sıralarında, yol kenarında park halinde olan bir kamyonun etrafından ölü köpekler oluğunu fark etti. Ekipler hemen 64 BA 576 plakalı kamyonda arama yaptı. Kamyonun kasasında ise bir çoğu ölmüş, diğerleri de ölmek üzere onlarca köpek bulundu. Sürücü O.S. (57) gözaltına alınırken, şahıs köpeklerin bir şehir belediyesinin görevlileri tarafından Çivril'e bırakması için gönderildiğini iddia etti. O.S. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölü köpekler gömülmek üzere alınırken, diğer köpeklerse geri gönderildi.
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler