HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de tugay o sloganla sözleşmeli er arıyor

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda, ’Hem maaşını al, hem teskereni al, hem tazminatını al, hem de sigortalı ol. Hepsi bir arada’ sloganı ile sözleşmeli erbaş ve er alımı yapılıyor.

Denizli'de tugay o sloganla sözleşmeli er arıyor

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeli erbaş ve er alımı ilk defa 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında yapıldığına yer verildi. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşların yurdun dört bir köşesinden başvuruda bulunduğu sözleşmeli erbaş ve er alımlarına, kadrolar tamamlanana kadar devam edileceği ifade edildi.

HER AY SINAV YAPILACAK

Henüz başvuru yapmamış olanların her ayın ilk haftasında Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda yapılacak sınavlara katılabilecekleri, sınav zamanlarından önce de başvuru belgelerini teslim edip kayıt yaptırabilecekleri, sözleşmeli erbaş ve erlik hakkında şahsen gelerek veya 0 258 2652121 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekleri açıklandı.

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na sözleşmeli erbaş ve erlik için müracaat etmek isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdanı, vukuatlı aile nüfus örneği, öğrenim diploması, nitelik belgesi, terhis belgesi, ehliyet ve bonservis, adli sicil kaydı, 12 adet vesikalık fotoğraf ve 3 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu ile başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Sözleşmeli erliğe başvurarak ön sağlık, spor testi ve mülakat aşamalarını başarı ile tamamlayan gençler, Türk Silahlı Kuvvetleri saflarına katılmak için attıkları ilk adımın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını ifade etiler.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler