HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dereye düşen sarhoşu kurtarma operasyonu!

Adana'da aşırı alkol alıp Sarıçam Deresi kenarında sızdıktan sonra yaklaşık 3 metre yükseklikten dereye düşen şahıs, Can-Kur ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karşısında polisleri görünce şaşıran şahıs, "Ben bir şey yapmadım beni götürmeyin" diye yalvardı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 53 yaşındaki Bilal Doğan bir süre alkol aldıktan sonra Sarıçam Deresi kenarına geldi. Burada da alkol almaya devam eden Doğan, daha sonra dere kenarındaki betonda sızıp kaldı. Sızdığı sırada hareket eden Doğan, yuvarlanarak dereye düştü. Yaklaşık 3 metreden aşağı düşen Doğan, derede su olduğu için yaralanmadı ancak boğulma tehlikesi geçirdi. Yaklaşık 1 metre yükseklikteki suda boğulma tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlar, Can-Kur ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri Doğan'ın sudan çıkması için ip merdiven attı ancak ayakta duracak hali olmadığından merdivenden yukarı çıkamadı. Bunun için itfaiye ekipleri yangın merdivenini çalıştırarak Doğan'ın merdivenle kurtarmak istedi. Polisleri görünce korkan Doğan, merdivene önce gelmek istemedi ama itfaiye erleri Doğan'ın merdivene aldı. Bu arada Doğan'ın kurtarılmasını vatandaşlar alkışlarla destekledi.

Sudan çıkartılan Doğan, sağlık ekipleri tarafından sedyeye yatırılarak hastaneye götürülmek istendi. Doğan, sağlık görevlilerinin yanında polisleri de görünce, "Beni götürmeyin ben bir şey yapmadım" diye yalvardı. Polislerin "Seni hastaneye götürüyoruz, düşme sonucu bir şey oldu mu ona baktıracağız" demesini rağmen Doğan, "Ben bir şey yapmadım beni götürmeyin" demeye devam etti.

Bu arada Doğan, sudan çıkar çıkmaz sızmadan önce ayağında çıkarttığı terliğini istedi. Sürekli terliğini isteyen Doğan, en sonunda ayağında olduğunu fark ettiği terliği alıp, altına sakladı.

Doğan, Adana Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Doğan'ın düşme sonucu herhangi bir yaralanmaya maruz kalmadığı öğrenildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler