HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün konvoyunda kaza: 2 ölü

Kazada bir anne ile 4 aylık bebeği hayatını kaybetti.

Düğün konvoyunda kaza: 2 ölü

SAKARYA (İHA) - Sakarya D-100 Karayolu'nda yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve 4 aylık bebeği gelin almaya giden düğün konvoyunun içinde bulunan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Serdivan ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan hasta annesini ziyaret eden Nezaket Nalbant(39) 4 aylık oğlu Rıdvan Arda Nalbant ile eve dönmek için yola çıktı. D-100 Karayolu'ndan karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve minik bebeğine Sakarya'dan Kocaeli'ne gelin almaya giden düğün konvoyu içinde bulunan Gülay Şimşek(32) idaresindeki 34 EL 9928 plakalı otomobil çarptı.

Anne ve bebeğine çarpan otomobil yaklaşık 100 metre ilerde dururken, anne otomobil üzerinden yola savruldu, bebeği ise aracın ön kaputunun üzerinde kaldı. Anne Nezaket Nalbant olay yerinde hayatını kaybederken bebek ise kaldırıldığı Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası sinir krizleri geçiren sürücü Şimşek hastaneye kaldırıldı. Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen baba Nihat Nalbant ve yakınları gözyaşlarına boğuldular. Anne ve bebeğine çarpan otomobil ön kaputunda minik bebeğin içinde biberon, bez ve eşyalarının bulunduğu çanta kaldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası anne Nezaket Nalbant'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Sürücü Şimşek tedavisinin ardından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler