HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce’de asayiş uygulamaları

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, genel güvenliğin sağlanması, olası suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile il ve ilçe merkezlerinde 22 sabit, 7 seyyar olmak üzere toplam 29 adet uygulama yaptı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel güvenliğin sağlanması, olası suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile il ve ilçe merkezlerinde 22 sabit, 7 seyyar olmak üzere toplam 29 adet uygulama yaptı.

Düzce'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan asayiş uygulamaları sürdürülüyor. Edinilen bilgiye göre, yapılan uygulama süresince bin 738 şahsın GBT sorgulaması yapılarak değişik suçlardan aranan 17 şahıs yakalandı. Asayiş uygulamalarında ayrıca uyuşturucu hap olduğu değerlendirilen toplam 14 adet hap ve 25.6 gram uyuşturucu madde, ruhsatsız 1 tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 7 adet dolu fişek ele geçirilerek toplam 11 şahsa adli işlem yapıldı.

534 aracın kontrol edilerek 27 sürücüye 3 bin 357 TL idari para cezası uygulandığı asayiş denetlemelerinde, umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde, SGK, Defterdarlık, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Vergi Dairesi ve Belediye Zabıta görevlilerinin de katılımı ile yapılan kontrollerde 59 iş yeri kontrol edilerek, bu iş yerlerinden; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan izin almadan faaliyet göstermekten, ruhsatsız iş yeri çalıştırmaktan, sağlık koşullarına uymamaktan, iş yerinde fiş ve fatura bulundurmamaktan, ahlaka aykırı film oynatmaktan, işyerinde sigara kullandırmaktan ve ruhsatsız faaliyet göstermekten toplam 18 işyeri hakkında idari işlem yapıldığı öğrenildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler