HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ehliyet almak için işe girdi, 6. kattan düşüp öldü

Samsun'da ehliyet almak için para biriktirmek amacıyla girdiği işte bir inşaatın 6. katında kapı montajı yaparken merdiven boşluğuna düşen 20 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Levent Aker, yaklaşık 3 ay önce ehliyet almak için para biriktirmek üzere bir inşaat firmasında çalışmaya başladı. Para biriktirip ehliyetini alan Aker, işi bırakmayarak çalışmayı sürdürdü. Levent Aker, bugün 8 katlı bir inşaatın 6. katında çelik kapı montajı yaparken merdiven boşluğundan beton zemine düştü. Birlikte çalıştığı iş arkadaşları tarafından olay yerine ambulans çağrıldı. Ağır yaralanan genç, ambulansla kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oğlunun düştüğünü öğrenince hastaneye koşan anne Melek Aker, ölüm haberini alınca olduğu yere yığılıp kaldı. Hastanede gözyaşı döken annenin feryadı yürekleri dağladı. Birlikte çalıştığı arkadaşları Levent Aker'in çok iyi biri olduğunu, ehliyet parası için işe girdiğini ve ehliyeti alınca da çalışmayı sürdürdüğünü söylediler.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler