HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elektronik sigara cebindeyken patladı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 23 yaşındaki Kadir Uslu’nun, iki ay önce sigarayı bırakmak için aldığı elektronik sigara cebindeyken patladı. Montu ve kazağı yanan Uslu, hafif yaralandı.

Kapaklı İlçesi’nde otomobil ekspertizliği yapan Kadir Uslu, 2 ay önce sigarayı bırakma kararı aldı. Sigarayı bırakmasına yardımcı olacağı düşüncesiyle 280 liraya elektronik sigara alan Uslu, önceki gün işyerinde oturduğu sırada cebindeki elektronik sigarabüyük bir gürültü ile patladı.

Üzerindeki montu ve kazağı yanan, oturduğu koltuktan düşen Uslu, hafif yaralandı. Çevredeki iki arkadaşı ise patlama sırasında panikleyip işyerinden dışarı kaçtı.

İki aydır kullandığı elektronik sigaranın patlamasıyla yaralandığını anlatan Uslu, "2 ay önce sigarayı bırakmak için 280 liraya elektronik sigara almıştım. İşyerinde otururken cebimdeki elektronik sigara bir anda patladı. İki arkadaşımla birlikte kendimizi yere attık. Patlamadan sonra montum ve üzerimdeki kazak yandı. Ben de hafif yaralandım. Hastanede tedavi gördüm ama elektronik sigaranın patlamasından dolayı çok korktuk" dedi.

Kadir Uslu’nun cebindeki elektronik sigaranın patlaması işyerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde işyerinde oturan Uslu’nun cebindeki elektronik sigaranın patlaması ve yaşanan panik saniye saniye görüldü.

MAĞDUR KONUŞTU

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde sigarayı bırakmak için kullandığı elektronik sigaranın pilinin patlaması nedeniyle yaralanan vatandaş "Herkese ders olsun" dedi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan Kadir Uslu'nun, sigarayı bırakmak için aldığı elektronik sigara cebindeyken patlamıştı. Patlama anı ise oto ekspertizliği yapan Uslu'nun iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti.

"İzlensin, görülsün ve bilinsin. Bunlar tehlikeli şeyler"

İş yerinde çalıştığı sırada cebindeki elektronik sigarası patlayan 28 yaşındaki Uslu, "Olay bu ortamda oldu. Elektronik sigara elimdeydi zaten daha ağzıma almadan bir ses gürültü koptu ondan sonra apar topar kendimi yere attım. O sırada zaten arkadaşlarımla bir kaçışma oldu. Fazla bir yara bere almadık ama kıyafetlerimiz, ortamda biraz sıkıntı oldu. Korktuk ve biraz trajikomik bir olay oldu. Bence herkese ders olsun. İzlensin, görülsün ve bilinsin. Bunlar tehlikeli şeyler. Evet sigaradan daha az tehlikeli deniliyor ama ne kadar daha az zararlı onu bilemiyoruz. Onun içinde bir daha kullanmayacağım ve sigarayı da zaten bıraktım. Yani herkese ders olsun. Zararsız bir şey değilmiş onu da görmüş olduk. Daha büyük bir şey de olabilirdi. Canımıza da zarar gelebilirdi. Şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış ve bunu da atlattık" diye konuştu.

DHA-İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler