HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'ın müdahalesinden bir gün sonra Boğaziçi Köprüsü’nde intihar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan kişiyi kurtarmasından bir gün sonra yeni bir intihar olayı yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Aralık günü Boğaziçi Köprüsü'nden geçerken tesadüfen sürmekte olan bir intihar girişimine tanık olmuş ve müdahale ederek bir vatandaşın köprüden atmasını engellemişti. Bu olaydan bir gün sonra yaşanan bir intihar olayı İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün güvenliğini yeniden gündeme getirdi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre dün İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nden bir şahsın denize atladığı Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirildi. Alınan ihbar üzerine, bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik unsuru şahsın cansız bedenini denizden aldı.

Dün ayrıca Çanakkale Ayvacık Kadırga Burnu ve Behramkale açıklarında iki grup düzensiz göçmenin yardıma ihtiyacı olduğu da Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirildi.

Alınan ihbar üzerine, bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik unsurları tarafından iki adet arızalı lastik bot içinde bulunan 83 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Balıkesir Ayvalık Güneş Adası açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca icra edilen Sahil Güvenlik görevi esnasında, iki adet hareketsiz lastik bot içinde tespit edilen 123 düzensiz göçmen kurtarıldı.

SGK, İzmir Karaburun Eğriliman açıklarında ihbar üzerine bir grup düzensiz göçmeni daha kurtardı. Alınan ihbar üzerine, bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik unsuru tarafından hareketsiz ahşap tekne içinde bulunan 34 düzensiz göçmen hayata döndürüldü. (ANKA)

(ORH/ÖZK)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler