HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki havalimanında aynı anda uyuşturucu operasyonu

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda bugün eş zamanlı olarak nefes kesen bir uyuşturucu operasyonu yapıldı.

GAP Havalimanı’nda güvenlik görevlisinin X-Ray cihazından geçirmeden uçağa yüklediği uyuşturucu dolu bavul, İstanbul’da Y.U. ve N.U. tarafından alınacaktı. Ancak polis harekete geçti ve operasyon yaptı. Operasyonda 23 kilo esrar ele geçirildi. Şanlıurfa’daki özel güvenlikçi ve İstanbul’daki karı-koca gözaltına alındı.

POLİS TAKİBE BAŞLADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, GAP Havalimanı’nda uçakla esrar sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Polis, yaptığı araştırmanın ardından havalimanında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan E.B.’yi takibe başladı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE YÜK BANDROLÜ YAPIŞTIRDI

Şanlıurfa’dan İstanbul’a hareket eden uçağa, güvenlik görevlisi E.B.’nin elindeki bir valizi X- Ray cihazına koymadan sahte yük bandrolü yapıştırarak koyduğu belirlendi.

İSTANBUL’DA KARI-KOCA GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü bilgilendiren polis, İstanbul’a inen uçağı karşılamaya gelen ve esrar yüklü valizi alan Y.U. ve N.U. isimli çifti gözaltına aldı.

Valizde yapılan aramada 23 kilo esrar ele geçirilirken, polis Şanlıurfa’da da özel güvenlik görevlisi E.B.’yi gözaltına aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler