HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da AVM'ye özel harekat baskını güvenlik kamerasında

'Şirinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen 2 Kasım'daki operasyon güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, polis tarafından aranan Mehmet Sabri Şirin'in de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı. Polis baskınına ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıkarken, bugün gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Şirinler çetesi olarak bilinen suç örgütünün lideri Mehmet Sabri Şirin'le birlikte 8 kişinin gözaltına alınma anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

2 Kasım günü İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 18.30 sıralarında Bahçelievler'de bir AVM'de bulunan restorana operasyon düzenlemişti. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, polis tarafından aranan Mehmet Sabri Şirin'in de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Polis baskınının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Kamera kayıtlarında suç örgütü üyelerinin AVM'ye, güvenlik şefinin yardımıyla, üst araması yapılmadan girme anları da yer alıyor. Baskında şüphelilerin üstlerinde tabancalar ele geçirilmişti.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

"Şirinler" olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

2 Kasım günü İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 18.30 sıralarında Bahçelievler'de bir AVM'de bulunan restorana operasyon düzenlemişti. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, polis tarafından aranan Mehmet Sabri Şirin'in de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyon genişleterek gözaltı sayısı 13'e yükseltildi. Emniyette sorguları tamamlanan 13 şüpheli bugün Çağlayan'daki Adliyesi'ne sevk edildi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler