HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da halk otobüsünde inanılmaz taciz olayı

İstanbul Anadolu yakasında bir halk otobüsünde yaşanan cinsel taciz görüntüleri, dehşete düşürdü.

Cinsel organını çıkararak bir kadını taciz eden zanlı, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yakalandı.

Polis her yerde otobüste kadınları taciz eden zanlıyı arıyor.

Dehşete düşüren taciz olayı sabah 07.30'da Yenidoğan - Kadıköy seferini yapan 19 E numaralı halk otobüsünde yaşandı.

Otobüse birkaç arkadaşı ile birlikte binen şahıs, bir kadına tacizde bulundu. Cinsel organını çıkaran zanlı, dakikalarca kadını taciz etti. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Dehşete düşüren taciz olayı, yolcu dolu otobüste dakikalarca devam etti. Görüntüleri çeken yolcunun tacizciler tarafından fark edildiğini anlayınca, korkarak otobüsten indiği öğrenildi.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tacizcinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYSERİ'DE OTOBÜSTE MASTÜRBASYON YAPAN SANIĞA 10 AY HAPİS

Kayseri'de otobüste kadın yolculara bakarak mastürbasyon yaptığı iddia edilen ve 'cinsel taciz, hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan yargılanan 23 yaşındaki sanığa 10 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık S.B. ile şikayetçi G.K. hazır bulundu. Diğer şikayetçi kadın Y.D. ise duruşmaya katılmadı. Duruşma öncesi şikayetçi G.K., adliye koridorunda gördüğü sanığa tepki gösterdi.

Şikayetçi G.K. mahkemede ifadesinde Ocak ayında meydana gelen olayda alışveriş yaptıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda Erkilet istikametine giden özel halk otobüsüne bindiğini belirterek, "Otobüsün yoğun olduğu saatlerde bindik. Şahsın üzerinde mont vardı ve kabarıktı. Bir şeylerle uğraştığını fark ettim. Ben ilk önce canlı bomba olduğunu zannettim. Daha sonra cinsel organını gördüm, yerde de beyaz pisliğini görünce 'Ahlaksız, terbiyesiz' diye bağırdım. Orada bir polis memuru ile başka bir kadın da olaya şahit oldu. En ağır şekilde cezalandırılsın, şikayetçiyim" diye konuştu.

23 yaşındaki sanık S.K. ise olay günü alkollü olduğunu ve idrarı geldiği için idrarını yaptığını hatırladığını söyledi.

12. Asliye Ceza Mahkeme Hakimi, tutuksuz sanığa 'cinsel taciz, hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan 10 ay hapis cezası verdi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler