HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de trafik kazası

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İzmir'de trafik kazası

İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Gürçeşme Caddesi numara 260 önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürçeşme'den Şirinyer yönüne doğru giden B.Ö. (37) idaresindeki 35 M 8887 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kaldırıma çıktı ve Muzaffer Özdanoğlu ile Ayşe Ünlü adlı şahıslara çarptı. Minibüsün altında kalan Özdanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Ünlü ise ağır yaralandı. Dolmuştaki yolculardan Erol Çatkın (41) da hafif şekilde yaralandı. Bu sırada duvardan kopan kepenk,

tornacı olduğu öğrenilen Özdanoğlu'nun cansız bedeninin üzerine düştü. Yaralılar, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüste bulunan yolculardan Erol Çatkın, tedavisinin ardından taburcu edilirken, Ayşe Ünlü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Gözaltına alındıktan sonra yapılan muayenesinde alkolsüz olduğu öğrenilen B.Ö.'nün polise verdiği ifadede, yolda seyrederken aracın camına doğru uçan kepenge çarpmamak için direksiyonunu kırdığını söylediği kaydedildi. Dolmuştaki yolcular ise sürücünün uyuduğunu iddia etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler