HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadının boğazını sıkıp altın kolyesini çaldı

Adana'’da silahlı bir kapkaççı, annesi ve çocuğu ile birlikte alışverişten dönen kadının önce boğazını sıktı, ardından boynundaki altın kolyeyi alarak kaçtı.

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi’nde meydana geldi. Annesi Aysel ve oğlu Ali ile birlikte alışverişten dönen Hayriye Sarıeroğulları, cadde üzerinde yürüdüğü sırada bir kişi yanına yaklaşarak boynunda bulunan altın kolyeyi almak istedi. Sarıeroğulları’nın direnmesi üzerine kapkaççı bu sefer genç kadının boynunu sıktı. Korkarak direnmekten vazgeçen kadının boynundaki kolyeyi alan kapkaççı, ileride bıraktığı motosiklete doğru koşmaya başladı. Bu sırada annesine seslenen ve kaçan şahsın arkasından koşan genç kadın, kapkaççının kendisine silah göstermesi üzerine korkarak saklandı. Yaklaşık 50 metre ileride bıraktığı motosiklete binen kapkaççı, kaçarak izini kaybettirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kadının verdiği eşkal doğrultusunda mahallede arama çalışmalarına başladı.

“BOĞAZIMI SIKTI, BELİNDEN SİLAH ÇIKARDI”

Olay yaşandığı yerde polise yaşananları anlatan kadın, bu sırada kolyesinin ucunu buldu. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Hayriye Sarıeroğulları, “Boğazıma sarıldı, çok kötü sıktı boğazımı. Belinden silahı çıkarttı. Ben arkasından koşarken bana silah gösterdi. Altını 6-7 ay önce almıştım. 25 gram, 2 buçuk milyardı” dedi. Hayriye Sarıeroğlu’nun annesi ise yolda yürüdüklerini ama kimseyi görmediğini belirterek, “Kızım anne diye bağırdı. Bende oğlu Ali’ye sesleniyor sandım. Meğerse kızımım boğazını sıkıyormuş. Arkasından koştum yetişemedim. Kızıma silah dayamış. Kaçtıktan sonra motosiklete bindi” diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler