HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp astsubayın babası umutlu

Balıkesir’de 3 gündür haber alınamayan astsubayın bulunması için denizde başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, baba Osman Ünal, çocuğunun ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

Edremit’te görevli olan ve kendisine 3 gündür ulaşılamadığı için otomobilinin bulunduğu Burhaniye’de arama çalışması başlatılan Astsubay İsmail Ünal'ın (27), denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Dün gün boyu AFAD Balıkesir ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, bugünde artarak devam etti. Çalışmalara İzmir'den sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı deniz komandoları da 6 kişilik ekiple katılarak destek veriyor.

Öğretmenler Mahallesi’ndeki Yat Limanı içinde, akıntı yönünde teknik arama yapan dalgıçlar düşük su görüşü nedeniyle sıkıntılı anlar yaşıyor. Astsubayın babası Osman Ünal ve akrabaları da çalışmaları yakından takip ediyor. Baba Osman Ünal, "Bir problemi olduğuna inanmıyorum. Ben çocuğum ile baba oğul değil arkadaştım. En son cuma günü akşam 7-8 saatleri sırasında görüştüm. Maddi ve manevi hiç bir sıkıntısı yoktu. Allah büyüktür, ben burada beklemiyorum. Kesinlikle burada değil" dedi.

BALIKESİR (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler