HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaza gün aydınlanınca fark edildi; 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak'ta sabaha karşı kontrolden çıkarak yol kenarındaki boşluğa düşen otomobil, gün aydınlanınca fark edildi.

Kaza gün aydınlanınca fark edildi; 1 ölü, 1 yaralı

Kazada, otomobil sürücüsü 31 yaşındaki Yasin Turgut öldü, yanındaki arkadaşı yaralandı.

Kaza, Zonguldak- Ankara Karayolu'nun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda maden işçisi Yasin Turgut yönetimindeki 50 UN 212 plakalı otomobil, yağmurlu yolda virajda kontrolden çıktı. 2 metre yükseklikten boşluğa uçan otomobil, istinat duvarına çarparak dereye düşmekten kurtuldu. Yasin Turgut otomobilde sıkışarak can verdi. Yanında bulunan aynı kurumda çalışan arkadaşı 36 yaşındaki Musa Özkiren ise otomobilden fırlayarak aşağıdaki dere kenarına düştü.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ GÖRDÜ

Hava karanlıkken meydana gelen kaza, gün aydınlanınca yoldan geçen bir kişi tarafından fark edildi. Vatandaş, polise ve 112'ye haber verdi. Sağlık ekipleri otomobilde sıkışan Turgut’un cesedini çıkaramayınca itfaiye ve AFAD'dan yardım istedi. Kurtarma ekipleri ilk olarak yaralı Musa Özkiren’i halat yardımıyla sedye ile yukarı taşıyarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ardından sürücünün cesedi yan duran aracın arka kapısından çıkartıldı.

Musa Özkiren, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yasin Turgut'un cesedi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler