HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisine bıçak çekeni pompalı tüfekle yaraladı

Kütahya'da 24 yaşındaki Sedat Açıkgöz, kavgada kendisine bıçak çektiğini öne sürdüğü aynı yaştaki Özhan Hadak'ı pompalı tüfekle bacaklarından yaraladı.

Kendisine bıçak çekeni pompalı tüfekle yaraladı

Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Ortaokulu karşısında dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, daha önce aralarında husumet olduğu belirtilen Sedat Açıkgöz ile Özhan Hadak yolda karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Özhan Hadak iddiaya göre bıçak çekerek Sedat Açıkgöz'e saldırdı. Açıkgöz de park halinde duran otomobilin bagajından aldığı pompalı tüfekle Özhan Hadak'a ateş ederek bacaklarından yaraladı. Sedat Açıkgöz 43 DY 034 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralı Özhan Hadak ise çevredekilerin ihbarı üzerine gelen 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri şüpheli Sedat Açıkgöz'ü 30 Ağustos Mahallesi'ndeki dedesinin evinde yakaladı. Açıkgöz'ün olayda kullandığı pompalı tüfek de otomobilin bagajında bulundu. Gözaltına alınan Sedat Açıkgöz'ün sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler