HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kestirmeden gidelim' derken...

Bursa’da, ‘kestirmeden gitmek’ amacıyla yolun karşısına dereden geçmek isteyen minibüs sürücüsü ve iki kadın dere ortasında mahsur kaldı.

'Kestirmeden gidelim' derken...
Aynı yerde cuma günü de trafik yoğunluğu nedeniyle lüks cipiyle dereden geçmeye çalışan bir genç mahsur kalmış arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılmıştı...
Hamza Şaşkın, 16 NJ 243 plakalı minibüsüyle, Doburca semtindeki Nilüfer Deresi’nden yolun karşısına kestirmeden geçmek istedi. Dere ortasına geldiğinde suda sürüklenen minibüs stop etti. Sürücü Hamza Şaşkın ve yanında yolcu olarak bulunan Aysey Şaşkın ile Gülbeyaz İstekin büyük panik yaşadı. Hamza Şaşkın, yüzerek karaya çıktı, Gülbeyaz İstekin ve Aysel Şaşkın da çevredekilerin yardımıyla dereden çıktı. Ölmekten kurtulan üç kişi, dere kenarında dakikalarca kurtarma ekiplerini bekledi. Minibüs, su seviyesi yükselen derede adeta kayboldu.
Yaşadıklarını anlatan Hamza Şaşkın, “Kestirmeden gitmek isterken derede mahsur kaldık.” dedi. Görgü tanıklar, “Minibüs yolun karşısına dereden geçerken tam ortada kaldı. Mevsim gereği de su seviyesi oldukça yüksek. Hal böyle olunca minibüs suda sürüklendi.” diye konuştu.
[** **](https://www.mynet.com/gunun-ozet-haberleri)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler