HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli’de Gürcü işçi ölü bulundu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı İhsaniye'de yol kenarında bir vatandaşın yerde yatarken bulup hastaneye getirdiği Gürcistan uyruklu şahsın öldüğü anlaşıldı.

Olay, dün akşam saat 20.30 da İhsaniye'nin Lütfiye Mahallesinde meydana geldi. Lütfiye mahallesine gidenS.K. isimli araç sürücüsü yolda kendisine el atan iki kişiye yardım için durdu. S.K.'yı durduran iki şahıs, arkadaşlarının yaralandığını ve hastaneye götürmeleri gerektiğini dile getirdi. Sürücü S.K. ve iki şahıs yaralı olduğu söylenilen Gürcistan uyruklu Archil Gegidze(23) adlı şahsı Gölcük Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Acil servise götürülen Gürcü işçinin öldüğü anlaşıldı. Gegedze'yi araca yükleyen ve adlarının Davut ve İmedo olduğu belirlenen iki şahısarkadaşlarını acil servise bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.

Öte yandan, Archil Gegidze'nin ağaç kesim işinde çalıştığı ve iddiaya göre kestiği ağacın bir parçasının başına isabet etmesi sonrası yaralandığı iddia edildi. Gegidze'yi hastaneye getiren sürücü S.K. olayın şokunu atlatamadı. Arkadaşlarını acil servise getirdikten sonra kaçan Davut ve İmedo'nun yakalanması için polis ve jandarma ekiplerince arama başlatıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler