HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komşuya tecavüz girişimine 11 yıl hapis cezası

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, evinde kaldığı arkadaşının komşusu 46 yaşındaki A.Y.'ye tecavüze kalkıştığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 39 yaşındaki Yusuf K., 11 yıl hapse mahkum edildi.

Komşuya tecavüz girişimine 11 yıl hapis cezası

Kepez İlçesi'nde arkadaşı Mesut O.'nun evinde misafir olarak kalan Yusuf K., geçen yıl 26 Eylül akşamı, arkadaşının komşusu A.Y.'ye tecavüze kalkıştı.

Eşinden boşanmış ve tek başına yaşayan kadının gecekondusuna duvardan atlayarak giren Yusuf K. elindeki bıçakla tehdit ettiği A.Y.'ye saldırdı. Kadının çığlıkları üzerine komşularının haber vermesiyle eve gelen polis, eli ve iç çamaşırı bıçakla kesilen A.Y. ve Yusuf K. ile karşılaştı. Elinden yaralanan A.Y., komşusunun evinde kalan Yusuf K.'nin kendisine tecavüz etmek istediğini öne sürdü. Şikayet üzerine tutuklanan Yusuf K. hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tecavüz girişiminde bulunmak' suçundan Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

'100 LİRA ÖDEDİM' İDDİASI

Mahkemede suçlamaları reddeden Yusuf K., A.Y.'yi evinde kaldığı arkadaşı Mesut O.'nun erkeklere pazarladığını, ilişkiye girmenin bedeli olarak 100 lira ödediğini öne sürdü. Yusuf K., "A.Y. ile ilişkiye girmek için Mesut'a 100 lira verdim. Sonrasında A.Y.'nin evine gittik. Mesut eve girmedi. A.Y.'yi kıskandığım için tokat atıp sutyenini kopardım. Kadın bağırıp çağırmaya başladı. Sonrasında polis geldi" dedi.

'BOĞULUYORUM' DEYİNCE BIRAKTI

Yusuf K.'nın anlattıklarının yalan olduğunu anlatan A.Y. ise şunları söyledi:

"Sanık ceza almaktan kurtulmak için beni Mesut O.'nun pazarladığını iddia ediyor. Bunların hepsi yalan. Bahçe kapısının üzerinden atlayan Yusuf K., beni zorla eve sokup duvara çarptı. Sonra da yatağın üzerine atıp üzerimdeki kazağı çıkarıp sutyenimi kesti. Bu sırada elim de kesildi. Astım hastası olduğum için fenalaştım. 'Boğuluyorum' deyince beni bıraktı."

Karar duruşmasında, sanığı evinde misafir eden Mesut O. da tanıklık yaptı. Olay gecesi sanığın kendisine telefon açtığını anlatan Mesut O., "Sanıkla birkaç yıl önce tanışmıştım. Adana'ya gitmeden önce beni ziyaret etmek istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Mağdureyi satmam sözkonusu değil. Bana iftira atıyor. Ben de kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Daha önce de yaralama ve tehdit suçlarından sabıkası olan sanığı 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 2 yıl, 'bıçakla cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan da 9 yıl olmak üzere 11 yıl hapse mahkum eden mahkeme heyeti, iyi hal indirimi de yapmadı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler