HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkunç kaza: 4 kişinin cesedine ulaşıldı

Antalya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiği iddialar arasında. Bir kötü haber de Trabzon'dan geldi. Araklı ilçesinde uçuruma devrilen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Kaza, Kepez İlçesi Gazi Bulvarı Düden Kavşağı'nda saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Hal Kavşağı'ndan Düden Kavşağı yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz tespit edilmeyen 06 HP 350 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Refüje çarpan otomobil karşı şeride geçerek, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 07 T 2789 plakalı taksiyle çarpıştı. Kazada taksi sürücüsü ile diğer araçtaki İsmet Pehlivan, Ali Gazi ve Tayfur Dikmen öldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, 4 kişinin cesetleri Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

BİR KÖTÜ HABER DE TRABZON'DAN!

Trabzon'a bağlı Araklı ilçesinde uçuruma devrilen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma ile 112 Acil Servis ekipleri araca ulaşmak için çalışma başlattı.

Güçlükle yürütülen çalışmalar sonucu ulaşılan araçtaki 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise yaralı olduğu tespit edildi.

Yaralılar ile cesetler, halatlar yardımıyla yola çıkarıldı. Daha sonra yaralılar, ambulansla Trabzon’daki hastanelere kaldırıldı. Cesetler ise hastane morguna gönderildi. Kazada ölen ve yaralananların kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler