HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de dehşet

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir işyerindeki kamyonun mazot deposunun onarılma çalışması sırasında oksijen kaynağı ile ısınan depo alev aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Feyzullah Ateş (41) kullandığı 33 NYP 90 plakalı üzerinde boş plastik kasa yüklü kamyon ile bir iş yerine gelip kamyonun mazot deposunu tamir etmek istedi.

Daha önceden kaynakçılık yaptığı için mazot deposunda arızayı gidermek için oksijen kaynağı ile kamyonun kasasının alt kısmında bulunan depoda kaynak işlemini kendisi yapan Ateş, deponun boş olmasına rağmen içindeki kalıntıların tutuşması ve anlık patlama sonucu ağır şekilde yaralandı ve kendisini iş yerinin tuvaletine attı.

Patlamayla birlikte başlayan yangında alevler kısa sürede kamyonu sarınca etraftaki vatandaşlar durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

İş yeri sahibi Zekeriya Tekintamgaç, alevlere maruz kalan Feyzullah Ateş’e yardım etmeye çalıştı ancak, kendisini tuvalete atan Ateş kapının arkasına yığılınca ona ulaşmak için sağlık ekipleri itfaiyeciler yoğun çaba sarf etti. Yapılan çalışmayla bulunduğu yerden çıkarılan Feyzullah Ateş, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi ana binaya götürüldü. Ağır yaralanan şahıs, ameliyata alındı. İtfaiye ekipleri ise kamyonu saran alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Alevlerin sardığı kamyon itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile söndürülebildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler