HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minik Pamir'i yaşıtları da aramaya başladı

Sarıyer'de kaybolan 3 buçuk yaşındaki Pamir'i arama çalışmaları akşam saatlerinde de sürdü. Minik Pamir'in yaşıtı olan bir çocuğun eline aldığı el feneriyle aradığı gözlendi.

Zekeriyaköy'de sabah saat 09.00 sıralarında yaşadığı villanın kilitli olan kapısı açarak çıkan 3 buçuk yaşındaki Pamir Dikdik'i arama çalışmaları akşam saatlerinde de sürdü. Boğaziçi Üniversitesi'nden gelen bir grup gönüllü de ekipmanlarıyla birlikte araziye yayılarak minik Pamir'i aramaya başladı. Akşam saatlerine kadar süren arama ve kurtarma çalışmalarına helikopter desteği de verildiği gözlenirken, AKUT yetkililerinin arama ve kurtarma çalışmalarına gelen vatandaşları yönlendirdiği görüldü. Ayrıca AKUT ekipleri olay yerine yakın bir inşaat alanında bulunan 15 metrelik kuyuya ise su kamerası indirerek inceleme yapacakları öğrenildi.

Öte yandan jandarma, itfaiye, zabıta, AKUT ekipleri ve mahalle sakinlerinin yanı sıra minik Pamir'i yaşıtında bir çocuğunda eline aldığı el feneriyle aradığı gözlendi. Arama ve kurtarma çalışmaları Zekeriyaköy ve civarındaki ormanlık alanlar olmak üzere semt merkezlerinde de devam ediyor.

En Çok Aranan Haberler