HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğlunun yazdığı şiiri paylaşıp intihar etti

34 yaşındaki Ufuk Uysal, bir arkadaşına 'yolun sonu"'diye mesaj yazdıktan sonra Uludağ etekleri ormanlık alanda kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Oğlunun yazdığı şiiri paylaşıp intihar etti

Bursa’da ilk eşinden olan ve 5 aydır göremediği oğlu 9 yaşındaki U.U.’nun yazdığı şiiri sosyal paylaşım sitesinden paylaşan 34 yaşındaki Ufuk Uysal, bir arkadaşına 'yolun sonu"'diye mesaj yazdıktan sonra Uludağ etekleri ormanlık alanda kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi. Ufuk Uysal’ın 6 ay önce ikinci evliliğini yaptığı Aynur Küçük Uysal, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Merkez Yıldırım ilçesi’nde Setbaşı Mahallesi’nde oturan 6 ay önce ikinci evliliğini yapan bir et kombinasında satış elemanı olarak çalışan Ufuk Uysal dün sabah işe gitmek üzereevden ayrıldı. Çalıştığı işyerine ait araçla ortadan kaybolan Ufuk Uysal’ın bulunması için eşi Aynur Küçük Uysal durumu polise bildirdi. Aynur Küçük Uysal cep telefonlarına ulaşılamayan Ufuk Uysal’ı bulmak için sosyal paylaşım sitesinden de duyuru yaptı.

'YOLUN SONU' MESAJI

Ufuk Uysal son olarak bir arkadaşına dün akşam saatlerinden 'Yolun sonu' diye mesaj atarak Zeyniler yolu üzerinde olduğunu söyleyip telefonunu kapattı. Arkadaşları tarafından yapılan aramada bulunamayan Ufuk Uysal' sabah saatlerinde yine Uludağ Etekleri’nde bulunan Zeyniler yolu üzerinde arayan arkadaşları ve ailesi işyerine ait aracı gördü. Çevrede yapılan araştırmada yola 30 metre uzaklıkta ormanlık alanda Ufuk Uysal’ın çamaşır ipiyle ağaca asılı cesedini bulan yakınları durumu polise bildirdildi.

'BABAM' ŞİİRİ

Yapılan incelemede, Ufuk Uysal’ın ayrıldığı eşinden olan 9 yaşındaki U.U.'nun kendisine hitaben yazdığı 'Babam' diye başlayan 'Evin erkeği sensin, Evin en güçlüsü sensin, Canım babam, Eve para getiren, Eve yoğurt getiren, Eve ekmek getiren sensin Canım babam' yazılı şiiri ile çocukları K. ve U.’nun kendisini öperken çekilen fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

ÇOCUKLARINI ÖZLEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Olay yerine gelen ve eşinin öldüğünü öğrenen Aynur Küçük Uysal ise sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışılan Aynur Küçük Uysal polise verdiği ifadede, Ufuk Uysal ile 6 ay önce evlendiklerini, iki gündür sakin tavırlar sergileyip 5 aydır göremediği çocuklarını özlediğini kendisine söylediğini anlattı.

Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Ufuk Uysal’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler